Besteedt uw VvE diensten uit aan Ektiv VvE Beheer!

VvE Beheerder Rotterdam

Bent u lid van een Vereniging van Eigenaren (VvE)? Wilt u graag wat minder tijd kwijt zijn aan uw werkzaamheden voor die VvE? Bent u daarom op zoek naar een organisatie die wat van uw VvE diensten uit handen kan nemen? Zoek dan niet verder, want bij Ektik VvE Beheer bent u op de goede plek beland. Wij zijn een bedrijf uit Rotterdam dat mede-eigenaren ontzorgt bij hun VvE diensten. Dat doen wij door taken die u voor uw VvE heeft uit handen te nemen en u te adviseren bij uw VvE beheer. Wij staan voor onafhankelijkheid, deskundigheid en kwaliteit. Daarbij bieden we onze diensten aan tegen scherpe prijzen en hoeft u enkel voor diensten te betalen die wij ook daadwerkelijk voor u uitvoeren. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen of benieuwd naar het kostenplaatje? Neem gerust eens contact op voor meer informatie!

Naast ons hoofdkantoor in Rotterdam, zijn wij ook actief in onder andere Amsterdam, Den Haag en Rijswijk.

Wij ontzorgen u bij uw VvE diensten

Als adviesbureau voor VvE diensten onderscheidt Ektik VvE Beheer zich met een heel eigen visie. Wij zetten techniek en onderhoud centraal om u maximaal te kunnen ontzorgen. Hoewel we in Rotterdam gevestigd zijn werken we door heel Nederland. Waar uw VvE ook gevestigd is, wij zorgen altijd voor een persoonlijke aanpak en communicatie via korte lijnen. We geven overzicht in uw werkzaamheden, uw taken en in deadlines. Zo staat u nooit onnodig voor een verrassing. Ook ondersteunen we u bij administratieve en organisatorische zaken. Kijk gerust eens rond op onze website voor meer informatie over onze VvE diensten!

De uitgangspunten van onze VvE diensten

Ektik ondersteunt bij VvE diensten op basis van een aantal uitgangspunten. Op basis van die uitgangspunten kunnen wij u op optimale wijze ondersteunen en adviseren. De uitgangspunten zijn:

  • Ontzorging;
  • Kostenbesparing;
  • Tijdbesparing;
  • Inzicht;
  • Communicatie;
  • Samenwerking;

Als uw partner op het gebied van VvE diensten doen wij er alles aan om u te kunnen ontzorgen. Om dat op een effectieve en efficiënte manier te kunnen doen passen wij onze dienstverlening volledig aan op uw VvE. Zo kunnen we er bij uitstek voor zorgen dat u waardevolle tijd bespaart. Omdat we helder op het gebied van communicatie willen zijn zorgen we ook altijd dat u inzicht heeft in de financiële gang van zaken. Daarnaast kunt u gebruik maken van een website die we u ter beschikking stellen, waarmee met mede-eigenaren van uw VvE gecommuniceerd kan worden.

Waarom VvE diensten uitbesteden?

Ektik combineert ICT systemen met de kennis en ervaring van onze gemotiveerde medewerkers. Zo maken we gebruik van een nieuw en innovatief softwarepakket en hebben we een eigen storingsdienst die 24/7 voor u klaar staat. Wij denken met u mee en helpen u altijd om tot de juiste beslissing te komen, of het nu gaat om technische, bouwkundige, financiële of juridische zaken. Overigens betaalt u enkel voor diensten die u ook echt afneemt. Zo maakt u geen onnodige kosten.

Geïnteresseerd? Neem gerust eens contact op!

Zou u graag eens verder informeren over het uitbesteden van VvE diensten aan Ektik? Wilt u meer weten of zou u graag de kosten van onze dienstverlening opvragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door het contactformulier op de website in te vullen. Graag zijn wij u van dienst!

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE