VvE Beheerder Rotterdam helpt u uit de brand

VvE Beheerder Rotterdam

Wilt u, als mede-eigenaar binnen een Vereniging van Eigenaars (VvE), dat uw pand of complex in goede onderhoudsconditie verkeert, en wilt u dat ook zo houden? Of is de boekhouding niet in orde en weet u niet hoe u dit recht moet trekken? Bent u daarom op zoek naar een VvE beheerder in Rotterdam of omgeving? Raadpleeg dan Ektiv VvE Beheer. Wij zijn een in Rotterdam gevestigde VvE beheerder. We streven naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging. Woont in u Rotterdam en omstreken? Als VvE beheerder in Rotterdam helpt Ektiv VvE Beheer u graag uit de brand. Voor meer informatie over onze dienstverlening of de kosten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Raadpleeg een VvE beheerder in Rotterdam

Het zal u niet verbazen als wij u vertellen dat geen gebouw en VvE gelijk zijn; de behoeften gedurende een jaar lopen per jaar dan ook uiteen per VvE. Wij hebben daarom binnen de hoofdmodules drie verschillende type dienstverlening met ieder hun kenmerken en voorwaarden, waardoor u achteraf niet voor onnodige verrassingen komt te staan. Bent u benieuwd naar de dienstverlening van VvE Beheerder in Rotterdam? Bekijk dan ons dienstenconcept op onze website.

Hulp nodig? Wendt u tot een VvE beheerder in Rotterdam!

Ektiv werkt met het nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarnaast hebben wij alle kennis in eigen huis en beschikken wij eveneens over een eigen storingsdienst die maar liefst 24 uur per dag beschikbaar is. Wilt u niet de volle mep betalen voor diensten die u toch niet gebruikt? Daar zijn wij het helemaal mee eens; bij Ektiv betaalt u als klant enkel voor hetgeen wat u afneemt tegen een aantrekkelijk scherp tarief.

Welke voordelen heeft u bij ons als VvE beheerder in Rotterdam nog meer als klant?

  • Representatieve exploitatie begrotingen
  • Liquiditeitsbegroting bekeken over 25 jaar opgesteld conform NEN 2767
  • Bewaking van de budgetten en signalering van overschrijding
  • Goed leesbare en begrijpelijke jaarstukken
  • Actuele boekhouding door onder andere automatische bankkoppelingen
  • Actieve debiteurenbewaking en optreden conform incassoprotocol
  • Mogelijkheid voor het bestuur om facturen te accorderen alvorens deze worden voldaan

Advies, ondersteuning en bovenal ontzorging

Als adviesbureau voor VvE beheerders in Rotterdam en omgeving bieden wij advies en ondersteuning aan mede-eigenaren binnen een VvE. Voor een optimale dienstverlening en maximale ontzorging werken wij op basis van een aantal uitgangspunten: ontzorging, kostenbesparing, tijdbesparing, inzicht, communicatie en samenwerking. Zo kunt u kosten besparen door enkel voor diensten te betalen die wij ook daadwerkelijk voor u uitvoeren. Door enkele diensten aan ons uit te besteden kunt u tijd besparen. Wij zorgen altijd voor heldere onderlinge communicatie en verschaffen ook altijd alle inzicht die u nodig heeft in financiële kwesties. Ektiv zet u centraal en levert maatwerk om zo een effectieve en efficiënte samenstelling neer te zetten.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze of wilt u gewoonweg meer informatie, bijvoorbeeld over onze organisatie of over onze diensten? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch via 085 – 760 38 22 of door middel van het online a href=”https://www.ektiv-vvebeheer.nl/contact/”>contactformulier op onze website. Dé VvE Beheerder in Rotterdam heet u van harte welkom.


AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE
 
Welcome to our site, if you need help simply reply to this message, we are online and ready to help.