VvE beheer in Den Haag helpt u uit de brand

VvE Beheer in Den Haag

Het VvE beheer voor uw pand in Den Haag uitbesteden aan een professioneel kantoor? Raadpleeg dan Ektiv VvE beheer. Wij streven naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging in Den Haag. Onze VvE beheerders helpen u graag uit de brand en ontzorgen u compleet.

Wilt u, als mede-eigenaar binnen een Vereniging van Eigenaren (VvE) dat uw pand of complex in Den Haag in goede onderhoudsconditie verkeert en blijft? Of is de boekhouding niet in orde en weet u niet hoe u dit recht moet trekken? Maak dan kennis met onze VvE diensten in Den Haag.

Ektiv streeft naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor uw VvE. Wij bieden een compleet pakket aan diensten voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging.

Kosten- en tijdsbesparing met VvE beheer in Den Haag

Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door een aantal pijlers of uitgangspunten. Deze punten onderscheiden ons van andere VvE beheerders in Den Haag:

 • Betrouwbaar
 • Veel ervaring
 • Autoriteit/ bekendheid in de regio
 • Lage kosten

Schakel vandaag nog onze professionele dienstverlening in. We nemen het volledig beheer van de VvE graag van u over. Neem gerust eens contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We helpen u graag verder.

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIESAANVRAAG OFFERTE

VvE beheer in Den Haag en Rijswijk

Hulp nodig bij uw VvE beheer voor uw pand in Den Haag of in het nabijgelegen Rijswijk? In beide steden zijn wij actief met ons totaal VvE beheer. Wij beheren voor u het onderhoud en techniek, de administratie, financiën, boekhouding en consultancy. Oftewel: het totale VvE beheer voor uw pand in Den Haag of Rijswijk ligt bij ons in goede handen. Ook bieden we onze VvE diensten aan in Amsterdam.

24 uur per dag beschikbaar en meest ontwikkelde software

Ektiv werkt met het nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarnaast hebben wij alle kennis in eigen huis en beschikken wij eveneens over een eigen storingsdienst die maar liefst 24 uur per dag beschikbaar is voor de eigenaren.

Geniet van de vele voordelen

Van deze voordelen geniet u, als u in zee gaat met onze VvE beheer in Den Haag:

 • Representatieve exploitatie begrotingen
 • Bewaking van de budgetten en signalering van overschrijding
 • Geautomatiseerde en overzichtelijke boekhouding
 • Liquiditeitsbegroting bekeken over 25 jaar
 • Actuele boekhouding door onder andere automatische bankkoppelingen
 • Actieve debiteurenbewaking en optreden conform incassoprotocol
 • Mogelijkheid voor het bestuur om facturen te accorderen alvorens deze worden voldaan
 • Professioneel debiteurenbeheer

Technisch en onderhoud beheer

Als onderdeel van de Vereniging van Eigenaren (VvE) wilt u natuurlijk dat uw pand in Den Haag goed onderhouden wordt. Als het pand goed wordt onderhouden zal het haar waarde behouden. Een goed technisch beheer is essentieel voor elke Vereniging van Eigenaars. Ektiv heeft de beschikking over veel technisch goed opgeleide specialisten met veel ervaring in het beheren van VvE’s. Hierdoor kan Ektiv er voor zorgen dat het technisch beheer van uw Vereniging goed wordt begeleid.

Heeft u behoefte aan ondersteuning op dit gebied? Via de website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Administratief beheer in Den Haag

Het administratief beheer van uw VvE in Den Haag is ontzettend veel werk. Continu moet u als beheerder taken uitvoeren voor uw pand. Ektiv biedt u de mogelijkheid om te worden bijgestaan door een professionele beheerder. De beheerder zal veel administratieve taken over nemen van het bestuur. Doordat Ektiv uw administratief beheer overneemt heeft u meer tijd over voor andere zaken.

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE

Financieel VvE beheer

Naast het technisch, onderhoud, bestuurlijk en administratief beheer is het financieel en boekhoudkundig beheer ook onmisbaar voor elke VvE in Den Haag. Als bestuurder wilt u natuurlijk dat alle financiën op orde zijn en ook op orde blijven. Wij helpen u graag op dit gebied. Ektiv kan u helpen bij begrotingen opstellen, de boekhouding bijwerken of bij het sparen voor eventueel onderhoud. Kortom, wij zorgen ervoor dat uw VvE financieel gezond blijft.

Wij maken gebruik van de meest gebruiksvriendelijke en innovatie boekhoudsysteem van dit moment. Hierdoor zijn fouten uitgesloten. Als bestuur heeft u de mogelijkheid om 7 dagen per week, 24 uur per dag de actuele financiële status van de VvE in te zien.

Concurrerende kosten voor VvE beheer

We vertellen u graag meer over de kosten van VvE beheer in Den Haag. Wij zouden u graag een prijslijst willen laten zien, maar dat is helaas onmogelijk. Iedere situatie is immers anders. Er bestaat een enorme verscheidenheid aan verschillende gebouwen, bedrijven en appartementencomplexen. Om deze reden kunnen wij geen prijslijst opstellen die recht doet aan alle wensen en mogelijke situaties.

We kunnen u wel meedelen dat onze basistarieven concurrerend zijn én dat we u helpen bij het beperken van de beheerkosten. Bij ons betaalt u alleen voor de diensten die u echt nodig heeft. Wilt u weten wat onze dienstverlening u in uw situatie gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte voor VvE beheer in Den Haag aan. Nadat u de offerte van ons heeft ontvangen weet u precies waar u aan toe bent.

 • Ons streven is eigenaren te ontzorgen en te laten besparen op tijd, kosten en werk

Kies voor ons VvE beheer in Den Haag

Schakel vandaag nog onze professionele hulp in voor totaal VvE beheer in Den Haag en omstreken. Wij zorgen er met veel plezier voor dat u compleet ontzorgd wordt en meer tijd over heeft voor andere zaken. Hierbij stemmen we onze dienstverlening af op uw situatie en behoeften.

Advies aanvragen kan via ons contactformulier. Of vraag een offerte aan, dan weet u precies waar u aan toe bent. Tevens is ons kantoor tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar op 085-760 38 22 voor meer informatie over onze diensten.

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE