VvE beheer in Den Haag helpt u uit de brand

VvE Beheer in Den Haag

Het VvE beheer voor uw pand in Den Haag uitbesteden aan een professioneel kantoor? Raadpleeg dan Ektiv VvE Beheer. Wij streven naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging in Den Haag. Onze VvE beheerders helpen u graag uit de brand en ontzorgen u compleet.

Wilt u, als mede-eigenaar binnen een Vereniging van Eigenaren (VvE) dat uw pand of complex in Den Haag in goede onderhoudsconditie verkeert en blijft? Of is de boekhouding niet in orde en weet u niet hoe u dit recht moet trekken? Maak dan kennis met onze VvE diensten in Den Haag. Ektiv streeft naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor uw VvE. Wij bieden een compleet pakket aan diensten voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging.

Kosten- en tijdsbesparing met VvE beheer in Den Haag

Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door een aantal pijlers of uitgangspunten. Deze punten onderscheiden ons van andere VvE beheerders in Den Haag:

 • Betrouwbaar
 • Veel ervaring
 • Autoriteit/bekendheid in de regio
 • Lage kosten

Schakel vandaag nog onze professionele dienstverlening in. We nemen het volledige beheer van de VvE graag van u over. Neem gerust eens contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We helpen u graag verder.

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIESAANVRAAG OFFERTE

Wat is VvE beheer?

De afkorting VvE staat voor Vereniging van Eigenaars. VvE beheer verwijst naar het administratieve en operationele beheer van een gebouw of een complex waarin meerdere eigenaren gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het onderhoud en beheer van gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen. Hierbij kunt u denken aan een galerij, lift of dak van een appartementencomplex. Het doel is om de waarde van het vastgoed te waarborgen en een aangename leefomgeving te creëren voor alle eigenaren.

Het VvE beheer omvat taken zoals onderhoud en techniek, de naleving van regelgeving, de administratie, het opstellen van begrotingen, financiële planningen, de boekhouding, het organiseren van vergaderingen en consultancy. Hulp nodig bij uw VvE beheer voor uw pand in Den Haag of in het nabijgelegen Rijswijk? Het totale VvE beheer ligt bij een VvE beheerder in goede handen.

De taak van een VvE beheerder

Wat is de taak van een VvE beheerder? Zoals net uit is gelegd, is de hoofdtaak van een VvE beheerder het beheer en onderhoud van gemeenschappelijke eigendommen binnen een gebouw met meerdere eigenaren. De beheerder regelt zaken zoals het innen van servicekosten, het beheren van het reservefonds van toekomstige reparaties en de schoonmaak van een lift. De coördinatie van de technische aspecten ligt ook bij de VvE beheerder. Zij sturen leveranciers aan en lossen eventuele technische problemen op.

De voordelen van VvE beheer

Van deze voordelen geniet u, als u in zee gaat met onze VvE beheer in Den Haag:

 • Representatieve exploitatie begrotingen
 • Bewaking van de budgetten en signalering van overschrijding
 • Geautomatiseerde en overzichtelijke boekhouding
 • Liquiditeitsbegroting bekeken over 25 jaar
 • Actuele boekhouding door onder andere automatische bankkoppelingen
 • Actieve debiteurenbewaking en optreden conform incassoprotocol
 • Mogelijkheid voor het bestuur om facturen te accorderen alvorens deze worden voldaan
 • Professioneel debiteurenbeheer

Wie is lid van een Vereniging van Eigenaren?

Leden van een VvE zijn eigenaren van individuele appartementen, woningen of units binnen een gedeeld gebouw of complex. Volgens de Nederlandse wet geldt dat iedere eigenaar automatisch een VvE-lid is. Gezamenlijk vormen ze de VvE en zijn ze verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van gemeenschappelijke delen, zoals de gevel, het dak, liften en gangen. Alle leden betalen periodieke bijdragen om deze beheer- en onderhoudskosten te dekken. Door lidmaatschap krijgen ze inspraak in beslissingen tijdens VvE-vergaderingen die georganiseerd zijn door de VvE beheerder.

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIESAANVRAAG OFFERTE

24 uur per dag beschikbaar met de meest ontwikkelde software

Als er zich situaties voordoen die de veiligheid van de bewoners of het gebouw in gevaar brengen, dan is er een snelle respons nodig. Een goede VvE beheerder is 24 uur per dag beschikbaar. In het geval van noodgevallen en calamiteiten kan een VvE beheerder snel de nodige maatregelen treffen en wellicht een vervelende situatie voorkomen. Ook wanneer de verwarming, verlichting of de lift niet werken, is het fijn dat dit wordt hersteld en de eigenaren weer hun gang kunnen gaan.

Het feit dat er altijd iemand beschikbaar is, geeft eigenaren een gevoel van vertrouwen. Dit houdt in dat indien er technische problemen of storingen optreden, deze snel verholpen kunnen worden. Bij Ektiv werken we met het nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket om u als eigenaar zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarnaast hebben wij alle kennis in eigen huis en beschikken we eveneens over een eigen storingsdienst die maar liefst 24 uur per dag beschikbaar is voor de eigenaren.

Technisch onderhoud

Als onderdeel van de Vereniging van Eigenaren wilt u natuurlijk dat uw pand in Den Haag goed onderhouden wordt. Als het pand technisch goed wordt onderhouden, zal het haar waarde behouden. Goed technisch onderhoudsbeheer is essentieel voor elke Vereniging van Eigenaren. Ektiv heeft de beschikking over veel technisch goed opgeleide specialisten met veel ervaring in het beheren van VvE’s. Hierdoor kan Ektiv ervoor zorgen dat het beheer van uw Vereniging goed wordt begeleid. Heeft u behoefte aan ondersteuning op dit gebied? Via de website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bestuurlijk en administratief VvE beheer in Den Haag

Het bestuurlijk en administratief beheer van uw VvE in Den Haag is ontzettend veel werk. Continu moet u als beheerder taken uitvoeren voor uw pand. Ektiv biedt u de mogelijkheid om te worden bijgestaan door een professionele beheerder. De beheerder zal veel administratieve taken overnemen van het bestuur. Doordat Ektiv uw administratief beheer overneemt heeft u meer tijd over voor andere zaken. De VvE beheerder zorgt voor transparante communicatie tussen eigenaren en handelt dagelijkse zaken af. Administratief beheer helpt met name het soepele functioneren van VvE beheer te waarborgen en verlicht de lasten voor eigenaren, omdat ze weten dat de administratieve aspecten in goede handen zijn.

Financieel VvE beheer

Naast het technisch, onderhoud, bestuurlijk en administratief beheer is het financieel en boekhoudkundig beheer ook onmisbaar voor elke VvE in Den Haag. Als bestuurder wilt u natuurlijk dat alle financiën op orde zijn en ook op orde blijven. Een VvE beheerder van Ektiv kan u helpen bij begrotingen opstellen, de boekhouding bijwerken of bij het sparen voor eventueel onderhoud. Kortom, ervoor zorgen dat uw VvE financieel gezond blijft.

Bij Ektiv maken we gebruik van het meest gebruiksvriendelijke en innovatieve boekhoudsysteem van dit moment. Hierdoor zijn fouten uitgesloten. Als bestuur heeft u de mogelijkheid om 7 dagen per week, 24 uur per dag de actuele financiële status van de VvE in te zien.

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIESAANVRAAG OFFERTE

Concurrerende kosten voor VvE beheer

Wat zijn de kosten van VvE beheer in Den Haag? Iedere situatie is anders. Er bestaat een enorme verscheidenheid aan verschillende gebouwen, bedrijven en appartementencomplexen. Om deze reden is het niet mogelijk om een prijslijst op te stellen die recht doet aan alle wensen en mogelijke situaties. We kunnen u wel meedelen dat onze basistarieven concurrerend zijn én dat we u helpen bij het beperken van de beheerkosten. Bij ons betaalt u alleen voor de diensten die u echt nodig heeft.

Wilt u weten wat onze dienstverlening u in uw situatie gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte voor VvE beheer in Den Haag aan en wij voorzien u van een indicatie. Nadat u de offerte van ons heeft ontvangen weet u precies waar u aan toe bent. Ons streven is eigenaren te ontzorgen en te laten besparen op tijd, kosten en werk.

Kies voor ons VvE beheer in Den Haag

Schakel vandaag nog onze professionele hulp in voor totaal VvE beheer in Den Haag en omstreken. Wij zorgen er met veel plezier voor dat u compleet ontzorgd wordt en meer tijd over heeft voor andere zaken. Hierbij stemmen we onze dienstverlening af op uw situatie en behoeften. Wij zijn ook in andere plaatsen in Zuid-Holland gevestigd, zoals Rotterdam en Schiedam.

Advies aanvragen kan via ons contactformulier. Of vraag een offerte aan, dan weet u precies waar u aan toe bent. Tevens is ons kantoor tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar op 085-760 38 22 voor meer informatie over onze diensten.

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIESAANVRAAG OFFERTE

Wat is VVE beheer en waarom heb ik het nodig?

Een VVE of Vereniging Van Eigenaren regelt het beheer van gemeenschappelijke ruimtes en installaties in een gebouw. Het VVE beheer wordt uitgevoerd door professionals en zorgt voor goed onderhoud, financieel beheer en juridisch advies. Dit is verplicht voor gebouwen met meerdere eigenaren en kan veel tijd en zorgen besparen.

Wat zijn de taken van een VVE beheerder?

Een VVE beheerder heeft een aantal specifieke taken. Ze zorgen voor het onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes en installaties in een gebouw, zoals schoonmaak en reparaties. Ook is de beheerder verantwoordelijk voor het financiële plaatje, waaronder het opstellen van de begroting en het innen van servicekosten. Bij geschillen of klachten van bewoners biedt de VVE beheerder ondersteuning en ook juridisch advies.

Hoe kies ik de beste VVE beheerder in Den Haag?

Wanneer je een VVE beheerder in Den Haag gaat kiezen, is het belangrijk om te letten op zaken zoals de ervaring en deskundigheid van het bedrijf, de kwaliteit van de dienstverlening en de tarieven. Ook is het slim om te checken wat andere klanten van het bedrijf vinden en te kijken of de beheerder goed bereikbaar is. Een persoonlijk gesprek kan ook helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wat kost een VvE beheerder?

Er is geen standaard tarief voor VvE beheer, omdat elke situatie anders is. Ektiv VvE Beheer biedt een dienstenconcept met 3 modules en 3 typen dienstverlening met elk hun eigen kenmerken en prijsopbouw. Hierdoor kan de VvE actief sturen op de beheerkosten. Ektiv VvE Beheer heeft concurrerende basis beheertarieven en biedt mogelijkheden tot besparingen op onderhouds- en servicecontracten. Binnenkort komt er een calculator waarmee een schatting kan worden gemaakt van de vaste basis beheerkosten.