VvE beheer in Amsterdam uitbesteden?

VvE beheer Amsterdam

Wilt u het VvE beheer in Amsterdam van uw pand aan een externe partij overlaten? Zit u, als mede-eigenaar binnen een Vereniging van Eigenaren (VvE), met de handen in het haar, omdat het beheer van een gebouw te arbeidsintensief voor u is? Of is de administratie een chaos en kunt u wel wat hulp gebruiken?

Laat Ektiv VvE Beheer uw zorgen dragen door de dagelijkse taken van het bestuur over te nemen. Wij streven naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor het VvE beheer van uw gebouw en uw vereniging in Amsterdam.

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE

Professioneel VvE beheer te Amsterdam door Ektiv

 • Wij ontzorgen u bij uw VvE diensten in Amsterdam
 • Uitbesteden betekent voor u kostenbesparing
 • Daarnaast bespaart u ook een hoop tijd
 • Wij zorgen voor voldoende inzicht in de werkzaamheden
 • Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel
 • Ons uitgangspunt is dat er sprake is van een samenwerking

Meer weten over de voordelen van Ektiv als uw partner voor VvE beheer in Amsterdam? Vraag vrijblijvend om meer informatie door te bellen naar 088 – 355 88 11.

VvE beheerder in Amsterdam met een eigen visie

Beheren is vooruitkijken. Het lijkt makkelijker gezegd dan gedaan, maar helaas blijkt dit in de praktijk niet altijd het geval. Een VvE beheerder te Amsterdam helpt u om de touwtjes weer in handen te krijgen door overzicht te creëren en te houden.

Met onze visie op vastgoedbeheer komt u achteraf niet voor onnodige verrassingen te staan en bent u een stap dichterbij een goede toekomst voor uw VvE.

Ektiv VvE Beheer onderscheidt zich in de markt door haar geheel eigen visie op VvE Beheer, waarbij techniek en onderhoud centraal staan.

VvE beheer in Amsterdam tegen lage kosten

Wij werken met het nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket om u als VvE beheerder te Amsterdam zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarnaast hebben wij alle kennis in eigen huis en beschikken wij eveneens over een eigen storingsdienst die 24/7 bereikbaar is.

Bent u bang voor hoge kosten? Bij Ektiv betaalt u als klant enkel voor hetgeen wat u afneemt tegen een aantrekkelijk scherp tarief. Zodoende hoeft u niet te betalen voor diensten die u niet gebruikt.

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE

Financieel beheer en technisch beheer

Als uw VvE beheerder te Amsterdam houden wij ons bezig met de volgende diensten: techniek & onderhoud, administratie & organisatie, consultancy en financiën & boekhouding. Onze technische specialisten pakken alle technische werkzaamheden voor u op. Ook kan er een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) worden opgesteld om het onderhoud van uw pand op lange termijn te plannen.

De financiële tak van uw VvE beheer wordt verzorgd door onze financiële professionals. Zij leveren de volgende werkzaamheden:

 • Representatieve exploitatie begrotingen
 • Budgetbewaking
 • Overzichtelijke jaarstukken
 • Liquiditeitsbegroting
 • Boekhouding
 • Debiteurenbewaking
 • Mogelijkheid voor het bestuur om facturen te accorderen alvorens deze worden voldaan

VvE beheer voor heel Amsterdam en Den Haag

Wij zijn er voor alle VvE’s in Amsterdam. Ook als u woont in Amsterdam noord of Amsterdam zuidoost staan wij voor u klaar met ons VvE beheer. Bovendien is ons werkgebied erg groot: van Den Haag en Rijswijk tot Rotterdam en Breda.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze? Of wilt u gewoonweg meer informatie, bijvoorbeeld over onze organisatie of over onze VvE diensten? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op, of vraag om een scherpe offerte.

Dat kan door het contactformulier in te vullen. Daarnaast is ons kantoor tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar via 088 – 355 88 11. Ektiv is graag uw partner in VvE beheer te Amsterdam en verwelkomt u met open armen.


AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE
 
Welcome to our site, if you need help simply reply to this message, we are online and ready to help.