VvE beheer in Amsterdam uitbesteden

VvE beheer Amsterdam

Wilt u het VvE beheer in Amsterdam van uw pand aan een externe partij overlaten? Zit u, als mede-eigenaar binnen een Vereniging van Eigenaren (VvE), met de handen in het haar, omdat het beheer van een gebouw te arbeidsintensief voor u is? Of is de administratie een chaos en kunt u wel wat hulp gebruiken?

Laat Ektiv VvE Beheer uw zorgen dragen door de dagelijkse taken van het bestuur over te nemen. Wij streven naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor het VvE beheer van uw gebouw en uw vereniging in Amsterdam.

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE

VvE beheer in Amsterdam door Ektiv

 • Wij ontzorgen u bij uw VvE diensten in Amsterdam;
 • Uitbesteden betekent voor u kostenbesparing;
 • Daarnaast bespaart u een hoop tijd;
 • Wij zorgen voor voldoende inzicht in de werkzaamheden;
 • Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel;
 • Ons uitgangspunt is dat er sprake is van een samenwerking.

Meer weten over de voordelen van Ektiv als uw partner voor VvE beheer in Amsterdam? Vraag vrijblijvend om meer informatie door te bellen naar 085 – 760 38 22. Of neem contact met ons op via het contactformulier op de website.

VvE beheerder in Amsterdam met een eigen visie

Beheren is vooruitkijken. Het lijkt makkelijker gezegd dan gedaan, maar helaas blijkt dit in de praktijk niet altijd het geval. Een VvE beheerder in Amsterdam helpt u om de touwtjes weer in handen te krijgen door overzicht te creëren en te houden. Met onze visie op vastgoedbeheer komt u achteraf niet voor onnodige verrassingen te staan en bent u een stap dichter bij een goede toekomst voor uw VvE. Wij geloven in de kracht van gemotiveerde en deskundige medewerkers in combinatie met de beste ICT-systemen en een geoliede organisatie.

Ektiv VvE Beheer onderscheidt zich in de markt door haar geheel eigen visie op VvE Beheer, waarbij techniek en onderhoud centraal staan.

Onze kijk op het VvE beheer

Wij staan u op diverse punten bij als het gaat om de Vereniging voor Eigenaren. Zo is het ons doel om u te ontzorgen van de dagelijkse VvE beheertaken en om u te voorzien in kostenbesparing. Bij ons betaalt u namelijk nooit meer dan de diensten waar u gebruik van maakt. Tegelijkertijd bespaart u ook tijd, aangezien het besturen van een VvE best veel tijd kan kosten. Door dit uit handen te geven, houdt u meer tijd over voor andere zaken.

Verder hebben wij veel inzicht op de financiën binnen de VvE, waarbij we gebruik maken van een innovatief boekhoudsysteem. U kunt dit uiteraard ten alle tijden inzien. De communicatie is tevens van groot belang. U krijgt een veilige VvE website waar u met leden kunt communiceren. En tot slot de samenwerking, want dat is wat wij doen. Wij werken met u samen om een goede VvE te leiden. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid vinden wij belangrijk.

Drie typen dienstverlening

Elke VvE in Amsterdam heeft andere behoeftes en deze verschillen vaak jaarlijks. Daarom hebben wij binnen de hoofdmodules drie verschillende types dienstverlening met ieder hun kenmerken en voorwaarden opgesteld. Deze drie modules zijn:

 • Module I: Basis vast, Techniek & onderhoud.
 • Module II: Standaard variabel, Financiën & boekhouding.
 • Module III: Extra aanvullend, Administratie & organisatie.

Wilt u meer weten over de pakketten die wij aanbieden voor het VvE beheer van uw gebouw of vereniging in Amsterdam? Lees meer over onze diensten op de website, of neem contact op voor meer informatie.

Eigen storingsdienst: 24/7 bereikbaar

Wij werken met het nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket (waaronder Twinq) om u als VvE beheerder in Amsterdam zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij weten namelijk hoe belangrijk communicatie is. U mag van ons verwachten dat wij u snel, correct en proactief informeren. Daarnaast hebben wij alle kennis in eigen huis en beschikken wij eveneens over een eigen storingsdienst die 24/7 bereikbaar is. Mocht er een technisch probleem of calamiteit plaatsvinden, komen wij snel ter plaatse om de boel te controleren en indien nodig nemen wij gepaste maatregelen. Zo willen we voorkomen dat er teveel schade wordt veroorzaakt.

VvE beheer in Amsterdam tegen lage kosten

Bent u bang voor hoge kosten? Bij Ektiv betaalt u als klant enkel voor hetgeen wat u afneemt tegen een aantrekkelijk scherp tarief. Zodoende hoeft u niet te betalen voor diensten die u niet gebruikt. Daarom hebben wij ook geen prijslijst op onze website staan. Ieder gebouw, VvE of wensen van pandeigenaren is immers anders. Daarom bieden wij altijd offertes op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent. We kunnen alvast prijsgeven dat onze basistarieven concurrerend zijn.

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE

Financieel beheer en technisch beheer

Als uw VvE beheerder in Amsterdam houden wij ons bezig met de volgende diensten: techniek & onderhoud, administratie & organisatie, consultancy en financiën & boekhouding. Onze technische specialisten pakken alle technische werkzaamheden voor u op. Ook kan er een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) worden opgesteld om het onderhoud van uw pand op lange termijn te plannen.

Het administratief beheer van uw Vereniging van Eigenaren in Amsterdam kan veel werk zijn. Wij kunnen dit voor u oppakken en de belangrijkste administratieve taken van u overnemen.

De financiële tak van uw VvE beheer wordt verzorgd door onze financiële professionals. Zij leveren de volgende werkzaamheden:

 • Representatieve exploitatie begrotingen
 • Budgetbewaking en signalering van overschrijding
 • Overzichtelijke jaarstukken
 • Liquiditeitsbegroting
 • Boekhouding
 • Debiteurenbewaking
 • Mogelijkheid voor het bestuur om facturen te accorderen alvorens deze worden voldaan

Wat is een meerjaren onderhoudsplan?

Het groot onderhoud van wooncomplexen of appartementsgebouwen moet geregeld worden door de VvE. Aangezien hier geld voor gereserveerd moet worden, moet er een meerjaren onderhoudsplan (oftewel MJOP) opgesteld worden. Hierin staat een overzicht van het onderhoud dat uitgevoerd moet worden, wanneer het uitgevoerd moet worden en hoeveel het gaat kosten.

De onderdelen waaraan de VvE onderhoud moet plegen, zijn de gemeenschappelijke bouwdelen. Denk hierbij aan het dak, de gevel, kozijnen en de entree. Dit rapport maakt het mogelijk om een goed overzicht te krijgen van het onderhoud en de bijbehorende kosten, waardoor dit over meerdere jaren verspreid kan worden. Wij kunnen een MJOP voor u opstellen, zodat u dit overzicht altijd houdt.

VvE beheer in Amsterdam en Den Haag

Kies ook voor ons VvE beheer in Amsterdam. Wij zijn er voor alle VvE’s in Amsterdam. Ook als u woont in Amsterdam noord of Amsterdam zuidoost staan wij voor u klaar met ons VvE beheer. Ons werkgebied strekt zich verder uit dan Amsterdam, ook in Den Haag, Rijswijk, Rotterdam en Breda zijn we actief. Neem gerust contact met ons op om te horen of we ook in uw stad klaarstaan als VvE beheerder.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze? Of wilt u gewoonweg meer informatie, bijvoorbeeld over onze organisatie of over onze VvE diensten? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op, of vraag om een scherpe offerte.

Dat kan door het contactformulier in te vullen. Daarnaast is ons kantoor tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar via 085 – 760 38 22. Ektiv is graag uw partner in VvE beheer te Amsterdam en verwelkomt u met open armen.


AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE