VvE Beheer Zuid-Holland helpt u uit de brand

Ektiv VvE Beheer Zuid-Holland

Zit u, als mede-eigenaar binnen een Vereniging van Eigenaars (VvE), met de handen in het haar, omdat de administratie een chaos is? Of is het beheer van een gebouw te arbeidsintensief voor u en kunt u wel wat hulp gebruiken? Maak kennis met Ektiv VvE beheer. Wij dragen graag uw zorgen door de dagelijkse taken van het bestuur over te nemen. Wij streven naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging. Woont u in Zuid-Holland? VvE beheer Zuid-Holland ondersteunt u graag.

Waarom VvE beheer Zuid-Holland?

Ektiv VvE Beheer wil u uiteraard zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij hebben alle kennis in eigen huis en beschikken over een eigen storingsdienst die u 24 uur per dag kunt bereiken. Daarnaast werken wij met het nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket. En wilt u niet de volle mep betalen voor diensten die u toch niet gebruikt? Daar zijn wij het helemaal mee eens; bij Ektiv betaalt u als klant enkel voor hetgeen wat u afneemt tegen een aantrekkelijk scherp tarief.

Welke voordelen biedt VvE beheer Zuid-Holland u nog meer?

  • Bewaking van de budgetten en signalering van overschrijding;
  • Actuele boekhouding door onder andere automatische bankkoppelingen;
  • Liquiditeitsbegroting bekeken over 25 jaar;
  • Representatieve exploitatie begrotingen;
  • Goed leesbare en begrijpelijke jaarstukken;
  • Actieve debiteurenbewaking en optreden conform incassoprotocol;
  • Kijkrechten voor het bestuur in de boekhouding.

Op VvE beheer Zuid-Holland kunt u altijd rekenen

Alles onder controle houden is makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig is VvE Beheer Zuid-Holland in deze economisch moeilijke periode een partner waar u altijd op kunt rekenen. Wij helpen u de touwtjes in handen te krijgen door het overzicht te houden in taken, werkzaamheden en deadlines. Hierdoor komt u achteraf niet voor onnodige verrassingen te staan en bent u een stap dichterbij een goede toekomst voor uw gebouw en uw vereniging. Bent u benieuwd hoe wij ervoor kunnen zorgen dat alles op rolletjes loopt, bijvoorbeeld op het gebied van administratie en organisatie? Bekijk de uitgebreide mogelijkheden op onze website.

VvE beheer Zuid-Holland staat voor u klaar

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze? Of wilt u gewoonweg meer informatie, bijvoorbeeld over onze organisatie of over onze diensten? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door een contactformulier op onze website in te vullen. VvE beheer in Zuid-Holland verwelkomt u met open armen.


AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE
 
Welcome to our site, if you need help simply reply to this message, we are online and ready to help.