VvE beheer in Zuid-Holland aan Ektiv uitbesteden

Ektiv VvE Beheer Zuid-Holland

Het VvE beheer in Zuid-Holland van uw gebouw(en) uitbesteden? Zit u, als mede-eigenaar binnen een Vereniging van Eigenaren (VvE), met de handen in het haar, omdat de administratie een chaos is? Of is het beheer van een gebouw te arbeidsintensief voor u en kunt u wel wat hulp gebruiken? Maak dan kennis met Ektiv VvE beheer.

Wij dragen graag uw zorgen door de dagelijkse taken van het VvE bestuur over te nemen. Wij streven naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging. Woont u in de provincie Zuid-Holland? Ektiv ondersteunt u graag met VvE beheer in Zuid-Holland.

 

U kunt ons inschakelen als VvE beheerder in Zuid-Holland. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan. Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten? Wij voorzien u graag van meer informatie en geven antwoord op al uw vragen.

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE

VvE beheer in Zuid-Holland door Ektiv

Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door een aantal pijlers of uitgangspunten. Deze punten onderscheiden ons van andere VvE beheerders in Zuid-Holland:

 • Uitbesteden betekent voor u kostenbesparing;
 • Ook bespaart het u een hoop tijd;
 • Wij zorgen voor inzicht in de werkzaamheden;
 • Communicatie staat bij ons voorop;
 • Er is sprake van een nauwe samenwerking.

Op VvE beheer in Zuid-Holland kunt u altijd rekenen

Alles onder controle houden is makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig is VvE Beheer in Zuid-Holland in deze economisch moeilijke periode een partner waar u altijd op kunt rekenen. Wij helpen u de touwtjes in handen te krijgen door het overzicht te houden in taken, werkzaamheden en deadlines. Hierdoor komt u achteraf niet voor onnodige verrassingen te staan en bent u een stap dichter bij een goede toekomst voor uw gebouw en uw vereniging. Bent u benieuwd hoe wij ervoor kunnen zorgen dat alles op rolletjes loopt, bijvoorbeeld op het gebied van administratie en organisatie? Bekijk de uitgebreide mogelijkheden op onze website.

Onze diensten op een rij

Welke diensten kunnen wij zoal voor u verrichten als VvE beheerder in Zuid-Holland.

1. Administratief beheer

Het VvE beheer en het beheer van een gebouw is arbeidsintensief. Veel administratieve taken moeten met vaste regelmaat worden uitgevoerd. Daarom laten veel VvE’s zich bijstaan door een professionele beheerder van Ektiv VvE Beheer. Deze professionele beheerder zal veel taken van het bestuur over kunnen nemen.

2. Financieel beheer

Als bestuur wilt u dat de financiën binnen uw vereniging op orde zijn en blijven. Ektiv VvE Beheer stelt samen met u de begrotingen op, denkt actief mee met kostenbesparingen en is alert op mogelijke problemen.

3. Technisch beheer

Om de waarde van uw complex te behouden en in optimale conditie te laten verkeren is het zaak dat het complex in een goede onderhoudsconditie verkeert. Gedegen technisch beheer is daarom onmisbaar voor iedere Vereniging van Eigenaren. Ektiv VvE Beheer biedt u daarom technische specialisten met ruime ervaring in het beheren van VvE’s.

4. Consultancy

Ektiv VvE beheer is voortgekomen uit Ektiv Vastgoedoplossingen; een adviesbureau op het gebied van VvE beheer, vrije sector verhuur en bedrijfsonroerendgoed. Daarom kunt u ook voor losse adviestrajecten de hulp van Ektiv VvE beheer inroepen.

Waarom VvE beheer in Zuid-Holland uitbesteden aan Ektiv?

Ektiv VvE Beheer wilt u uiteraard zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij hebben alle kennis in eigen huis en beschikken over een eigen storingsdienst die u 24 uur per dag kunt bereiken. Daarnaast werken wij met het nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket. En wilt u niet de volle mep betalen voor diensten die u toch niet gebruikt? Daar zijn wij het helemaal mee eens; bij Ektiv betaalt u als klant enkel voor dat wat u afneemt tegen een aantrekkelijk scherp tarief.

Welke voordelen biedt VvE beheer in Zuid-Holland u nog meer?

 • Bewaking van de budgetten en signalering van overschrijding;
 • Actuele boekhouding door onder andere automatische bankkoppelingen;
 • Liquiditeitsbegroting bekeken over 25 jaar;
 • Representatieve exploitatie begrotingen;
 • Goed leesbare en begrijpelijke jaarstukken;
 • Actieve debiteurenbewaking en optreden conform incassoprotocol;
 • Kijkrechten voor het bestuur in de boekhouding.

De VvE beheerder in Zuid-Holland die voor u klaar staat

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze? Of wilt u gewoonweg meer informatie ontvangen, bijvoorbeeld over onze organisatie of over onze diensten? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door het contactformulier op onze website in te vullen. VvE beheer in Zuid-Holland verwelkomt u met open armen.

In de provincie Zuid-Holland zijn wij werkzaam in de plaatsen Den Haag, Rotterdam en Rijswijk. Maar we zijn ook werkzaam in andere steden zoals: Schiedam en Amsterdam.


AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE