VvE Beheer in Zeeland door Ektiv VvE Beheer

Ektiv VvE Beheer Zeeland

VvE Beheer in Zeeland nodig? Kies voor Ektiv Vve Beheer! Sinds een aantal jaren ontzorgen wij namelijk ook Verenigingen van Eigenaren in Zeeland, onder andere op gebied van administratie, techniek, vastgoed en financiën. Wij bieden VvE’s ons vernieuwende concept tegen een scherp tarief.

Laat Ektiv VvE Beheer, als professioneel beheerder, uw VvE bijstaan en het dagelijkse beheer overnemen. Wij streven naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging. Woont u in de provincie Zeeland? Ektiv VvE beheer Zeeland ondersteunt u graag.

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE

Betrokken, ervaren en bereikbaar

Verwacht u betrokkenheid van uw VvE beheerder in Zeeland? Verwacht u maatwerk voor uw vereniging? En wilt u niet de volle mep betalen voor diensten die u toch niet gebruikt? Daar zijn wij het helemaal mee eens; bij Ektiv betaalt u als klant enkel voor hetgeen u afneemt, tegen een aantrekkelijk tarief.

 • Betrouwbaar
 • Veel ervaring op gebied van administratief, technisch en financieel beheer
 • Autoriteit / bekendheid in Zeeland
 • Lage kosten

Woont u ergens anders? Wij zijn ook werkzaam als VvE beheerder in Den Haag en beschikbaar voor VvE beheer in Rotterdam, Rijswijk en Goes.

Ektiv VvE beheer in Zeeland weet raad

Wij begrijpen als geen ander dat beheren vooruitkijken is. Dat klinkt hartstikke logisch, maar dit in de praktijk daadwerkelijk toepassen is allesbehalve eenvoudig. Ektiv VvE beheer Zeeland helpt u om de touwtjes in handen te krijgen door overzicht te creëren én te behouden. Met onze visie op vastgoedbeheer komt u achteraf niet voor onnodige verrassingen te staan en bent u een stap dichterbij een goede toekomst voor uw VvE.

Bent u benieuwd hoe wij ervoor kunnen zorgen dat alles op rolletjes loopt, ook op administratief, technisch en organisatorisch gebied? Bekijk dan onze website, lees verder en/of neem vrijblijvend contact met ons op!

Ontdek de voordelen van een professionele VvE beheerder

Wij werken met de modernste softwarepakketten (waaronder Twinq) om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij weten namelijk hoe belangrijk communicatie is. U mag van ons verwachten dat wij u snel, correct en proactief informeren. Daarnaast zijn wij een van de weinige beheerders die alle kennis in eigen huis hebben en beschikken over een eigen 24/7 storingsdienst. Persoonlijke aandacht vinden wij namelijk belangrijk.

Andere diensten die wij bieden zijn:

 • Representatieve exploitatie begrotingen
 • Bewaking van de budgetten en signalering van overschrijding
 • Geautomatiseerde en overzichtelijke boekhouding
 • Liquiditeitsbegroting bekeken over 25 jaar
 • Actuele boekhouding door onder andere automatische bankkoppelingen
 • Actieve debiteurenbewaking en optreden conform incassoprotocol
 • Mogelijkheid voor het bestuur om facturen te accorderen alvorens deze worden voldaan
 • Professioneel debiteurenbeheer

Technisch, administratief en financieel beheer in Zeeland

Bij ons kunt u aankloppen voor alle facetten van VvE beheer in Zeeland:

1. Technische VvE beheer

Zo nemen we maar al te graag het technisch beheer op ons. Dan zorgen we ervoor dat het gebouw van uw vereniging goed onderhouden wordt en dat eventuele technische problemen zo snel mogelijk geholpen verholpen.

2. Administratieve ondersteuning

De administratie van de VvE bijhouden is niet voor iedereen weggelegd. Daarom nemen wij dit graag op ons – dat scheelt u als bestuur een hoop tijd en gedoe.

3. Financieel VvE beheer in Zeeland: wel zo makkelijk

Besteed u de boekhouding van uw vereniging liever uit? Ook voor het beheer van uw VvE’s financiën in Zeeland bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat uw financiën op orde zijn én blijven. Dit doen we o.a. door de begroting op te stellen, de boekhouding regelmatig bij te werken en geld apart te houden voor eventuele tegenvallers.

Hulp nodig? Wendt u tot Ektiv VvE beheer in Zeeland

Hebben wij uw interesse gewekt, bent u nieuwsgierig hoe wij u verder kunnen helpen met VvE beheer in Zeeland of wilt u een offerte aanvragen? Of wilt u gewoonweg meer informatie, bijvoorbeeld over onze organisatie, diensten of over onze vernieuwende werkwijze? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen! Dit kan door het contactformulier op onze website in te vullen, een mailtje te sturen naar info@ektiv.nl of door ons te bellen op 085 760 38 22. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en verwelkomen u met open armen.

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE