VvE beheer uitbesteden

Zit u, als mede-eigenaar binnen een Vereniging van Eigenaars (VvE), met de handen in het haar, omdat het beheer van een gebouw te arbeidsintensief voor u is? Of is de administratie een chaos en kunt u wel wat hulp gebruiken? Laat EKtiv VvE Beheer uw zorgen dragen door de dagelijkse taken van het bestuur over te nemen. Wij streven naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging. Waar u ook woont, VvE Beheer ondersteunt u graag.

Met VvE Beheer houdt u de touwtjes in handen

Ektiv VvE Beheer is een professioneel VvE beheerkantoor met als doelstelling het leveren van hoogwaardig beheer tegen een scherpe prijs. Wij geloven in de kracht van gemotiveerde en deskundige medewerkers in combinatie met de beste ICT systemen en een geoliede organisatie. Beheren is vooruitkijken. Het lijkt makkelijker gezegd dan gedaan, maar helaas blijkt dit in de praktijk niet altijd het geval. Ektiv VvE beheer helpt u om de touwtjes in handen te krijgen door overzicht te creëren en te houden. We helpen u het overzicht te houden in taken, werkzaamheden en deadlines. Met onze visie op vastgoedbeheer komt u achteraf niet voor onnodige verrassingen te staan en bent u een stap dichterbij een goede toekomst voor uw VvE. Benieuwd hoe wij dit doen? Bekijk dan onze website.

De voordelen van VvE Beheer op een rij

Ektiv werkt met het nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarnaast hebben wij alle kennis in eigen huis en beschikken wij eveneens over een eigen storingsdienst die maar liefst 24 uur per dag beschikbaar is. Wilt u niet de volle mep betalen voor diensten die u toch niet gebruikt? Daar zijn wij het helemaal mee eens; bij Ektiv betaalt u als klant enkel voor hetgeen wat u afneemt tegen een aantrekkelijk scherp tarief. Welke voordelen biedt VvE Beheer u nog meer?

  • Representatieve exploitatie begrotingen
  • Bewaking van de budgetten en signalering van overschrijding
  • Liquiditeitsbegroting bekeken over 25 jaar opgesteld conform NEN 2767
  • Goed leesbare en begrijpelijke jaarstukken
  • Actieve debiteurenbewaking en optreden conform incassoprotocol
  • Kijkrechten voor het bestuur in de boekhouding
  • Actuele boekhouding door onder andere automatische bankkoppelingen

Hulp nodig? Wendt u tot VvE Beheer

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig naar hoe wij u kunnen helpen in de overname van uw VvE beheer? Of wilt u gewoonweg meer informatie, bijvoorbeeld over onze organisatie of over onze werkwijze? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door het contactformulier op onze website in te vullen. VvE Beheer verwelkomt u met open armen.