VvE Beheer Spijkenisse helpt u uit de brand

Ektiv VvE Beheer Spijkenisse

Zit u, als mede-eigenaar binnen een Vereniging van Eigenaars (VvE), met de handen in het haar, omdat de administratie een chaos is? Of is het beheer van een gebouw te arbeidsintensief voor u en kunt u wel wat hulp gebruiken? Maak kennis met Ektiv VvE beheer. Wij dragen graag uw zorgen door de dagelijkse taken van het bestuur over te nemen. Wij streven naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging. Woont u in de omgeving van Spijkenisse? VvE beheer Spijkenisse ondersteunt u graag.

Waarom VvE beheer in Spijkenisse?

Ektiv VvE Beheer wil u uiteraard zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij bewaken uw budgetten en waarschuwen u bij overschrijding, leveren goed leesbare en begrijpelijke jaarstukken en zorgen voor een actuele boekhouding door onder andere automatische bankkoppelingen. Maar dat is nog lang niet alles wat wij voor u doen. Ons uitgebreide dienstenaanbod is één van onze sterke punten. Andere sterke punten van Ektiv VvE beheer in Spijkenisse:

  • Gemotiveerde en deskundige medewerkers;
  • Eigen storingsdienst die 24 uur per dag bereikbaar is;
  • Wij werken met het nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket;
  • Alle benodigde kennis in eigen huis;
  • Compleet pakket aan diensten voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging;
  • U betaalt niets teveel: bij Ektiv betaalt u enkel voor hetgeen wat u afneemt tegen een aantrekkelijk scherp tarief.

Op VvE beheer Spijkenisse kunt u altijd rekenen

Alles onder controle houden is makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig is VvE Beheer Spijkenisse in deze economisch moeilijke periode een partner waar u altijd op kunt rekenen. Wij helpen u de touwtjes in handen te krijgen door het overzicht te houden in taken, werkzaamheden en deadlines. Hierdoor komt u achteraf niet voor onnodige verrassingen te staan en bent u een stap dichterbij een goede toekomst voor uw gebouw en uw vereniging. Bent u benieuwd hoe wij ervoor kunnen zorgen dat alles op rolletjes loopt, bijvoorbeeld op het gebied van administratie en organisatie? Bekijk de uitgebreide mogelijkheden op onze website.

VvE beheer Spijkenisse staat voor u klaar

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze? Of wilt u gewoonweg meer informatie, bijvoorbeeld over onze diensten of over onze organisatie? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door een contactformulier op onze website in te vullen. VvE beheer in Spijkenisse verwelkomt u met open armen.


AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE