VvE beheer in Schiedam helpt u uit de brand

VvE Beheer Schiedam

VvE beheer in Schiedam uitbesteden aan een kantoor met jarenlang ervaring? Wilt u dat uw pand of complex in goede onderhoudsconditie verkeert en dat ook zo houden? Of is de boekhouding niet in orde en weet u niet hoe u dit recht moet trekken? Raadpleeg dan Ektiv VvE Beheer. Wij streven naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging. Woont in u Schiedam en omstreken? VvE Beheer Schiedam helpt u dan graag uit de brand.

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE

Ektiv voor uw VvE beheer in Schiedam

Kiest u voor VvE beheer door Ektiv? Wij durven te zeggen dat we ons kunnen onderscheiden van andere VvE beheerders in Schiedam:

 • Kosten- en tijdbesparing
 • Wij zorgen voor voldoende inzicht in de werkzaamheden
 • Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel
 • Autoriteit en bekendheid in de regio
 • Ons uitgangspunt is dat er sprake is van een samenwerking

Een totaalpakket

Wanneer u kiest voor VvE beheer in Schiedam, dan kiest u voor een totaalpakket van Ektiv. Onze technische specialisten zijn verantwoordelijk voor de technische werkzaamheden en onderhoud. Daarnaast zorgen onze boekhouders en administratieve personeel ervoor dat alles correct verloopt op financieel en administratief gebied. Wist u dat Ektiv ook consultancy aanbiedt? Zo bieden wij u constant het beste VvE beheer.

Besteed uw financiële beheer uit

De financiële aspecten van VvE beheer wordt verzorgd door de financiële specialisten van Ektiv. Hun werkzaamheden bestaan uit de volgende punten:

 • Representatieve exploitatie begrotingen
 • Budgetbewaking, inclusief een signalering van overschrijding
 • Jaarstukken die helder en overzichtelijk zijn
 • Liquiditeitsbegroting bekeken over 25 jaar
 • Actuele boekhouding door onder andere automatische bankkoppelingen
 • Daadkrachtig debiteurenbeheer en optreden conform incassoprotocol
 • Mogelijkheid voor het bestuur om facturen te accorderen alvorens deze worden voldaan

Drie typen dienstverlening

Het zal u niet verbazen als wij u vertellen dat geen gebouw en VvE gelijk zijn. De behoeften gedurende een jaar lopen per jaar dan ook uiteen per VvE. Wij hebben daarom binnen de hoofdmodules drie verschillende typen dienstverlening met ieder hun kenmerken en voorwaarden, waardoor u achteraf niet voor onnodige verrassingen komt te staan.

De drie modules luiden als volgt:

Eigen storingsdienst die 24/7 bereikbaar is

Ektiv werkt met het nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarnaast hebben wij alle kennis in eigen huis en beschikken wij eveneens over een eigen storingsdienst die maar liefst 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is. Wilt u niet de volle mep betalen voor diensten die u toch niet gebruikt? Daar zijn wij het helemaal mee eens! Bij Ektiv VvE beheer in Schiedam betaalt u als klant enkel voor hetgeen wat u afneemt tegen een aantrekkelijk scherp tarief.

Geïnteresseerd? VvE beheer in Schiedam staat paraat voor advies!

Geïnteresseerd in onze werkwijze? Of wilt u gewoonweg meer informatie ontvangen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. VvE beheer in Schiedam door Ektiv staat voor u klaar. Direct een offerte aanvragen is uiteraard ook mogelijk via onze website.

Ook in de omliggende steden in Zuid-Holland is het mogelijk om VvE beheer door Ektiv in te schakelen. De steden die wij verzorgen zijn: Delft, Leiden, Rotterdam, Den Haag, Rijswijk, Schiedam en Spijkenisse,


AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE