VvE Beheer Rotterdam

VvE beheer in Rotterdam

VvE beheer in Rotterdam uitbesteden aan een beheerder? Wenst u als mede-eigenaar binnen een Vereniging van Eigenaren (VvE) dat uw pand of complex in goede onderhoudsconditie verkeert? En wilt u dat uw pand ook in een goede staat blijft verkeren?

Ook wanneer de boekhouding niet helemaal in orde is en u niet weet hoe u de financiële zaken weer op een rijtje krijgt, kunt u aanspraak maken op de expertise en hulp van een VvE beheerder in Rotterdam. Wij streven naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor het VvE beheer van uw gebouw en uw vereniging in Rotterdam. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden van VvE beheer in Rotterdam en omgeving.

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES
AANVRAAG OFFERTE

VvE beheer in Rotterdam door Ektiv

Waarom VvE beheer uitbesteden aan Ektiv?

  • Uitbesteden van VvEe beheer betekent voor u kostenbesparing;
  • Daarnaast bespaart u dankzij VvE beheer een hoop tijd;
  • Wij zorgen voor voldoende inzicht in de werkzaamheden;
  • Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel;
  • Ons uitgangspunt is dat er sprake is van een samenwerking.

Waarom kiezen voor een VvE beheerder in Rotterdam?

Als adviesbureau voor VvE beheerders in Rotterdam en omgeving bieden wij advies en ondersteuning aan mede-eigenaren binnen een VvE in Rotterdam, ook wel Vereniging van Eigenaar genoemd. Voor een optimale dienstverlening en maximale ontzorging werken wij op basis van een aantal uitgangspunten: ontzorging, kostenbesparing, tijdbesparing, inzicht, communicatie en samenwerking. Zo kunt u kosten besparen door enkel voor diensten te betalen die wij ook daadwerkelijk voor u uitvoeren. Door enkele diensten aan ons uit te besteden kunt u tijd besparen. Wij zorgen altijd voor heldere onderlinge communicatie en verschaffen ook altijd alle inzicht die u als Vereniging van Eigenaars nodig heeft in financiële kwesties. Ektiv zet u centraal en levert maatwerk VvE beheer om zo een effectieve en efficiënte samenstelling neer te zetten.

Wie is de beheerder van een VvE?

Alle eigenaren van een woning in het complex of het gebouw maken onderdeel uit van de VvE, zij zijn lid. Iedere VvE heeft een bestuur dat allerlei taken uitvoert, waaronder het onderhouden van het complex. Het bestuur van de VvE kan deze taken zelf uitvoeren, of ervoor kiezen om de werkzaamheden uit te besteden aan een externe partij. Deze externe partij is een VvE beheerder in Rotterdam, in dit geval Ektiv VvE beheer i. Techniek en onderhoud staan bij het beheer van een VvE ten alle tijde centraal.

Wat valt onder VvE beheer?

Maar wat valt er precies onder VvE beheer? De VvE diensten bij het beheer door Ektiv zijn onder te verdelen in verschillende categorieën. Onze technische specialisten nemen de technische werkzaamheden en onderhoud als VvE beheerder in Rotterdam voor hun rekening. Onze boekhouders en administratieve mensen zorgen ervoor dat alles financieel en boekhoudkundig op rolletjes loopt. Verder wordt ook op administratief en organisatorisch gebied alles onder controle gehouden. Ook bieden we consultancy aan, voor advies op het gebied van VvE beheer in Rotterdam.

Drie soorten dienstverlening

Het zal u niet verbazen als wij u vertellen dat geen enkel gebouw en geen enkele VvE hetzelfde is. De behoeften lopen per jaar dan ook sterk uiteen per VvE in Rotterdam. Daarom hebben wij binnen de hoofdmodules van VvE beheer in Rotterdam drie verschillende types dienstverlening met ieder hun kenmerken en voorwaarden opgesteld.

Hierdoor komt u achteraf niet voor onnodige verrassingen komt te staan, want u weet van tevoren exact waar u aan toe bent. Bent u benieuwd naar de drie modules en de drie typen dienstverlening van Ektiv VvE Beheer? Ze staan hieronder beschreven voor u.

Wat zijn de kosten van VvE beheer?

Wat de kosten zijn van VvE beheer in Rotterdam, is geheel afhankelijk van de situatie. Er bestaat immers een enorme verscheidenheid aan gebouwen, die ieders op een andere manier onderhouden moeten worden. Dit maakt het heel lastig om de kosten van VvE beheer te noemen. Wel kunnen we zeggen dat we ervoor zorgen dat we de beheerkosten zoveel mogelijk voor u beperken. De tarieven die wij hanteren zijn namelijk concurrerend en zorgen ervoor dat u fors bespaart op allerlei kosten, waaronder op de kosten voor de lopende onderhouds- en servicecontracten.

Wilt u niet de volle mep betalen voor diensten die u toch niet gebruikt? Dat begrijpen wij natuurlijk heel goed. Daarom betaalt u als klant enkel voor hetgeen wat u afneemt tegen een aantrekkelijk scherp tarief, zodat u alleen betaalt voor waar u daadwerkelijk interesse in heeft.

Meer weten over onze VvE beheer in Rotterdam?

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze werkwijze voor VvE beheer in Rotterdam, Den Haag, Rijswijk, Zuid-Holland of Schiedam? Of wilt u gewoonweg meer informatie over het dienstverlening wij als VvE beheerder in Rotterdam aanbieden, voordat u met ons in zee gaat? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 085 – 760 38 22, dan krijgt u een medewerker aan de lijn die al uw vragen beantwoordt over VvE beheer in Rotterdam.

Direct een offerte aanvragen is uiteraard ook mogelijk via onze website, zodat u precies weet wat onze diensten kosten.

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE
Wat is VvE beheer en waarom heb ik het nodig?

De afkorting VvE staat voor Vereniging van Eigenaren. VvE beheer is nodig om gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen van vastgoed zoals daken, trappenhuizen en gevels van een pand te beheren en onderhouden. Daarnaast worden de belangen van de eigenaren behartigd en regelt de VvE zaken zoals verzekeringen, huisregels en servicekosten.

Waarom is professioneel VvE beheer belangrijk voor een appartementencomplex?

Professioneel VvE beheer is belangrijk voor een appartementencomplex omdat de beheerder ervoor zorgt dat het complex wordt onderhouden. Hier kan het gaan om administratieve zaken, maar bijvoorbeeld ook het periodiek inhuren van een glazenwasser of schoonmaker.

Wat zijn de taken en verantwoordelijkheden van een VvE beheerder?

De taken en verantwoordelijkheden van een VvE beheerder verschillen vaak, maar over het algemeen gaat het om de volgende werkzaamheden:

  • Administratieve en organisatorische werkzaamheden
  • Regelen van de financiën en boekhouding, zoals servicekosten
  • Bijhouden van de verzekeringen van de VvE
  • Regelen van (periodiek) onderhoud en techniek
Hoe kies ik een VvE beheerder in Rotterdam?

Wilt u de keuze maken voor een ervaren en professionele VvE beheerder in Rotterdam? Zoek dan niet verder! Ektiv is sinds 2015 actief als SKW gecertificeerde totaalbeheerder. Bij ons staat techniek en onderhoud centraal. Daarnaast houden wij van korte lijnen en een persoonlijke samenwerking met de klant.