VvE Beheer Rotterdam

VvE beheer in Rotterdam door Ektiv

Ektiv neemt graag het VvE beheer in Rotterdam van u uit handen. Wenst u als mede-eigenaar binnen een Vereniging van Eigenaren (VvE) dat uw pand of complex in goede onderhoudsconditie verkeert? En wilt u dat uw pand ook in een goede staat blijft verkeren? Schakel dan de hulp in van Ektiv.

Ook wanneer de boekhouding niet helemaal in orde is en u niet weet hoe u de financiële zaken weer op een rijtje krijgt, kunt u aanspraak maken op de expertise en hulp van Ektiv. Wij streven naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor het VvE beheer van uw gebouw en uw vereniging in Rotterdam.

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE

Ektiv streeft naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor uw VvE in Rotterdam. Wij bieden een compleet pakket aan diensten voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging.

Ektiv, uw partner in VvE Beheer te Rotterdam

 • Uitbesteden betekent voor u kostenbesparing;
 • Daarnaast bespaart u een hoop tijd;
 • Wij zorgen voor voldoende inzicht in de werkzaamheden;
 • Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel;
 • Ons uitgangspunt is dat er sprake is van een samenwerking.

Neem voor meer informatie over het uitbesteden van VvE beheer van uw pand of gebouw in Rotterdam vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085 – 760 38 22.

Gecertificeerd SKV VvE beheerder

Ektiv VvE Beheer uit Rotterdam is al sinds 2013 actief als adviesbureau op het gebied van VvE Beheer. We zijn al sinds 2015 een gecertificeerd SKW beheerder. Door deze certificatie bent u gegarandeerd van de onafhankelijkheid, deskundigheid en kwaliteit van VvE beheerders.

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE

Techniek en onderhoud staan centraal

Ons team streeft naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening. Maar wat maakt onze organisatie nou zo bijzonder in vergelijking met andere bedrijven in deze branche? We weten zich te onderscheiden door onze eigen visie op VvE Beheer, waarbij techniek en onderhoud centraal staan.

Storingsdienst die 24/7 beschikbaar is

We werken met het nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarnaast hebben wij alle kennis in eigen huis. Ook beschikken wij over een eigen storingsdienst die maar liefst 24 uur per dag beschikbaar is.

Wij hebben vrijwel alle benodigde kennis in eigen huis. Omdat geen gebouw en geen VvE in Rotterdam hetzelfde zijn stemmen wij onze dienstverlening af op uw situatie en uw behoeften.

Ektiv levert het totaalpakket

De VvE diensten bij het beheer door Ektiv zijn onder te verdelen in verschillende categorieën. Onze technische specialisten nemen de technische werkzaamheden en onderhoud voor hun rekening. Onze boekhouders en administratieve mensen zorgen ervoor dat alles financieel en boekhoudkundig op rolletjes loopt.

Verder wordt ook op administratief en organisatorisch gebied alles onder controle gehouden. Ook biedt Ektiv consultancy aan, voor advies op het gebied van VvE beheer in Rotterdam.

Betaal alleen waar u gebruik van maakt

Wilt u niet de volle mep betalen voor diensten die u toch niet gebruikt? Dat begrijpen wij van Ektiv natuurlijk heel goed. Daarom betaalt u als klant enkel voor hetgeen wat u afneemt tegen een aantrekkelijk scherp tarief, zodat u alleen betaalt voor waar u daadwerkelijk interesse in heeft. We streven er als bedrijf altijd naar om u waar mogelijk te ontzorgen, u te laten besparen op de kosten, op tijd en op werk.

Keuze uit drie modules

Het zal u niet verbazen als wij u vertellen dat geen enkel gebouw en geen enkele Vereniging van Eigenaars hetzelfde is. De behoeften lopen per jaar dan ook sterk uiteen per VvE in Rotterdam. Daarom hebben wij binnen de hoofdmodules drie verschillende types dienstverlening met ieder hun kenmerken en voorwaarden opgesteld.

Hierdoor komt u achteraf niet voor onnodige verrassingen komt te staan, want u weet van tevoren exact waar u aan toe bent. Bent u benieuwd naar de drie modules en de drie typen dienstverlening van Ektiv VvE Beheer? Ze staan hieronder beschreven voor u.

 • Module 1: Basis vast, Techniek en onderhoud.
 • Module 2: Standaard variabel, Financiën en boekhouding.
 • Module 3: Extra aanvullend, Administratie en organisatie.

Wilt u meer weten over de pakketten die het Vve Beheer in Rotterdam van Ektiv aanbiedt voor het beheer van uw gebouw of vereniging? Bekijk dan op deze pagina welke diensten wij als uw VvE beheerder in Rotterdam u allemaal aanbiedt.

Ons streven is u te ontzorgen, u te laten besparen op tijd, kosten en werk waar dat mogelijk is.

Financieel beheer uitbesteden

De financiële tak van uw VvE beheer wordt verzorgd door onze financiële professionals. Zij leveren de volgende werkzaamheden:

 • Representatieve exploitatie begrotingen
 • Budgetbewaking, inclusief een signalering van overschrijding
 • Jaarstukken die helder en overzichtelijk zijn
 • Liquiditeitsbegroting bekeken over 25 jaar
 • Actuele boekhouding door onder andere automatische bankkoppelingen
 • Daadkrachtig debiteurenbeheer en optreden conform incassoprotocol
 • Mogelijkheid voor het bestuur om facturen te accorderen alvorens deze worden voldaan

Meer weten over onze VvE beheer in Rotterdam?

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze werkwijze voor VvE beheer in Rotterdam? Of wilt u gewoonweg meer informatie over het dienstenconcept dat Ektiv u aanbiedt voordat u met ons in zee gaat? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 085 – 760 38 22, dan krijgt u een medewerker aan de lijn die al uw vragen zal beantwoorden.

Ektiv heet u namelijk van harte welkom. Direct een offerte aanvragen is uiteraard ook mogelijk via onze website, zodat u precies weet wat onze diensten u gaan kosten.


AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE
 
Welcome to our site, if you need help simply reply to this message, we are online and ready to help.