VvE Beheer Rijswijk ontzorgt!

VvE Beheer in Rijswijk

Wilt u uw VvE beheer Rijswijk uitbesteden? Zit u als mede-eigenaar binnen een Vereniging van Eigenaren (VvE) met de nodige kopzorgen? Misschien is het onderhoud van het gebouw te arbeidsintensief of is de administratie een chaos en kunt u wel wat hulp gebruiken. Wij zijn Ektiv VvE beheer en wij nemen graag de dagelijkse taken van het bestuur over. Ons streven is een hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging in Rijswijk.

Woont u in Rijswijk of omstreken? Schakel dan vandaag nog onze deskundige hulp in. Voor meer informatie over VvE beheer in Rijswijk kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Of vraag een offerte aan.

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE

Totaal VvE beheer Rijswijk

 • Uitbesteden betekent voor u kostenbesparing;
 • Ook bespaart u een hoop tijd;
 • Wij zorgen voor inzicht in de werkzaamheden;
 • Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel;
 • Ons uitgangspunt is dat er sprake is van een samenwerking.

Alles onder controle hebben. Het lijkt makkelijker gezegd dan gedaan in deze financieel moeilijke periode met veelal tegenvallende resultaten. Ons totaal VvE beheer in Rijswijk helpt u om de touwtjes in handen te krijgen door het overzicht te houden in taken, werkzaamheden en deadlines. Hierdoor komt u achteraf niet voor onnodige verrassingen te staan en bent u een stap dichter bij een goede toekomst voor uw gebouw en uw vereniging.

De voordelen van VvE Beheer uitbesteden

Steeds meer eigenaren, waaronder in Rijswijk, besteden het beheer van hun VvE uit. Waarom? Ten eerste omdat dit op de lange termijn vaak voordeliger is. De VvE beheerder in Rijswijk, wij in dit geval, laat u precies weten hoeveel geld u moet reserveren voor onderhoud en verzekeringen en brengen ook technische, financiële en juridische deskundigheid met ons mee. Ten tweede zorgt professioneel VvE beheer voor financiële zekerheid, zowel op de korte als de lange termijn, van het complex. Ten derde bespaart het uitbesteden van het VvE beheer u simpelweg een hoop tijd en gedoe. Hiernaast zijn er nog tal van andere voordelen. Denk hierbij aan dat wij altijd als eerlijke, neutrale partij optreden, rechtsbescherming bieden van minderheidsbelangen en dat we bij conflict met andere VvE-leden kunnen bemiddelen.6

Tijdsbesparing en samenwerking

Ektiv VvE Beheer hanteert diverse uitgangspunten om u een optimale dienstverlening te kunnen garanderen. Ons totaal VvE beheer te Rijswijk is gebaseerd op de volgende punten:

 • Ontzorging
 • Kostenbesparing
 • Tijdsbesparing
 • Inzicht
 • Communicatie
 • Samenwerking
AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE

Ektiv VvE Beheer: Ontzorgen is onze missie

Onze missie is bovenal om woningeigenaren zoals u te ontzorgen door zoveel mogelijk niet-specifieke bestuurstaken uit handen te nemen. Daarbij wordt onze dienstverlening altijd aangepast aan uw situatie. Door u te ontzorgen kunnen we u tijd besparen. Ook bespaart u kosten doordat u slechts voor de daadwerkelijk verrichte diensten betaalt.
Bij Ektiv VvE Beheer in Rijswijk verschaffen we u altijd inzicht in financiële kwesties. En communiceren we helder voor een optimale samenwerking. Ook voorzien we u van een online platform waarmee u met uw leden kunt communiceren.

Onze diensten

Ektiv streeft naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor uw Vereniging van Eigenaren. U schakelt ons in voor:

1. Administratief beheer

Het VvE beheer en het beheer van een gebouw is arbeidsintensief. Veel taken moeten met vaste regelmaat worden uitgevoerd. Daarom laten veel VvE’ laten zich daarom bijstaan door een professionele beheerder van Ektiv VvE Beheer. Deze professionele beheerder zal veel taken van het bestuur over kunnen nemen.

2. Financieel beheer

Als bestuur wilt u dat de financiën binnen uw vereniging op orde zijn en blijven. Ektiv VvE Beheer stelt samen met u de begrotingen op, denkt actief mee met kostenbesparingen en is alert op mogelijke problemen.

3. Technisch beheer

Om de waarde van uw complex te behouden en in optimale conditie te laten verkeren is het zaak dat het complex in een goede onderhoudsconditie verkeert. Gedegen technisch beheer is daarom onmisbaar voor iedere Vereniging van Eigenaars. Ektiv VvE Beheer biedt u daarom technische specialisten met ruime ervaring in het beheren van VvE’s.

4. Consultancy

Ektiv VvE beheer is voortgekomen uit Ektiv Vastgoedoplossingen; een adviesbureau op het gebied van VvE beheer, vrije sector verhuur en bedrijfsonroerendgoed. Daarom kunt u ook voor losse adviestrajecten de hulp van Ektiv VvE beheer inroepen.

“Wij bieden totaal VvE beheer van uw gebouw en uw vereniging in Rijswijk aan.”

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE

Nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket

Ektiv werkt met het nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij het VvE beheer in Rijswijk. Daarnaast hebben wij alle kennis in eigen huis en beschikken wij eveneens over een eigen storingsdienst die maar liefst 24 uur per dag beschikbaar is.

Tevreden klanten

Wij hebben door de jaren heen vele klanten blij gemaakt:

“Onze Vereniging van Eigenaren is per 1 januari 2018 klant van Ektiv VvE Beheer. Na 8 jaar bij een andere beheerder klant te zijn geweest zijn wij erg blij met de overstap. De medewerkers reageren snel op vragen en hebben verstand van zaken. Ektiv heeft voor ons een nieuw MJOP opgesteld waar wij de komende jaren mee vooruit kunnen. Eindelijk hebben wij duidelijk inzicht in het onderhoud en de kosten voor de komende jaren. Aanrader dus!
— Jan-Dirk Wagmans

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE

Wat zijn de kosten van VvE beheer?

Bent u benieuwd naar de kosten van VvE beheer te Rijswijk? De kosten voor deze dienstverlening zijn afhankelijk van een aantal zaken. Er is immers een verscheidenheid aan gebouwen, wensen van klanten en VvE’s. Of misschien is groot onderhoud vereist.

Om deze reden is het niet mogelijk om een prijslijst samen te stellen die alle punten dekt. We kunnen u in ieder geval garanderen dat we u te allen tijde helpen bij het beperken van de beheerkosten. U betaalt namelijk alleen voor dat wat uw VvE écht nodig heeft. Daarnaast zijn onze basistarieven concurrerend. Hierdoor bespaart u fors op de beheerkosten.

3 modules en types dienstverlening

Zoals reeds benadrukt kan de prijs van VvE Beheer in Rijswijk uiteenlopen. Wij hanteren echter wel een eenduidig dienstenconcept, waarmee we onze dienstverlening naadloos kunnen laten aansluiten op uw wensen en behoeftes. Er zijn in totaal drie modules:

 1. Module ITechniek & Onderhoud
 2. Module IIFinanciën & Boekhouding
 3. Module IIIAdministratie & Organisatie

U kunt kiezen voor één of meerdere van deze modules, uiteraard afhankelijk van uw situatie. Dan nemen wij in de basis meerdere taken uit handen. Dit noemen wij ook wel het ‘basis vast’ gedeelte van onze dienstverlening – deze basis is voor elke module gelijk. Vervolgens kunt u kiezen voor een aantal variabele en extra aanvullende diensten. Op deze manier leveren we altijd VvE beheer op maat.

Hulp nodig? Wend u tot VvE beheer te Rijswijk

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze bij VvE in Rijswijk, Rotterdam, Den Haag , Amsterdam , Zuid-Holland of Schiedam? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte voor VvE beheer aan en ervaar de voordelen van onze dienstverlening zelf. Tevens is ons kantoor tijden kantoortijden telefonisch bereikbaar op 085-7603822 Dankzij de offerte weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend. VvE Beheer in Rijswijk verwelkomt u met open armen.