Ektiv VvE Beheer is een professioneel en vooruitstrevende SKW-gecertificeerde VvE (Vereniging van Eigenaren) beheerder met als doelstelling het leveren van hoogwaardig beheer tegen een scherpe prijs. Als een gebouw door middel van een splitsingsakte wordt gesplitst in appartementen die los verkocht kunnen worden, moet er een vereniging van eigenaars opgericht worden. De eigenaren van de appartementen zijn automatisch (‘van rechtswege’) lid van die vereniging. Bent u als mede-eigenaar binnen een Vereniging van Eigenaren even de weg kwijt of wordt het u allemaal te veel wat betreft het beheer van uw gebouw? Of komt u om in administratief werk? Wij geloven in de kracht van gemotiveerde en deskundige medewerkers in combinatie met de beste ICT systemen en een geoliede organisatie. Onze missie? U ontzorgen van de dagelijkse VvE beheertaken, zodat u zich als bestuur kunt bezighouden met de hoofdlijnen.

Laat VvE Beheer u ontzorgen

Ektiv VvE Beheer is een professioneel VvE beheerkantoor met als doelstelling het leveren van hoogwaardig beheer tegen een scherpe prijs. Het lijkt wellicht makkelijk om alles onder controle te houden, maar we weten allemaal dat dit makkelijker gezegd dan gedaan is in deze financieel moeilijke periode met veelal tegenvallende resultaten. Laat VvE Beheer Amsterdam u helpen om alles weer op de rit te krijgen. Wij helpen u graag het overzicht te houden in taken, werkzaamheden en deadlines. Wij voorkomen graag dat u achteraf voor onnodige verrassingen komt te staan. Zo helpt u een stap in de goede richting te zetten voor uw gebouw en uw vereniging van eigenaren. En daar wordt uiteindelijk iedereen beter van. Bent u benieuwd hoe wij ervoor kunnen zorgen dat alles op rolletjes loopt, bijvoorbeeld op het gebied van administratie en organisatie? Bekijk dan de website. Wat wij verder voor u kunnen doen?

  • Representatieve exploitatie begrotingen
  • Bewaking van de budgetten en signalering van overschrijding
  • Liquiditeitsbegroting bekeken over 25 jaar opgestellen conform NEN 2767
  • Goed leesbare en begrijpelijke jaarstukken leveren
  • Actieve debiteurenbewaking en optreden conform incassoprotocol
  • Kijkrechten voor het bestuur in de boekhouding
  • Actuele boekhouding doen door onder andere automatische bankkoppelingen

De voordelen van VvE beheer Amsterdam op een rij

Ektiv werkt met de meest ontwikkelde softwarepakketten (waaronder Twinq) om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij weten namelijk hoe belangrijk communicatie is. U mag van ons verwachten dat wij u snel, correct en proactief informeren. Wij zijn één van de weinige beheerders die alle kennis in eigen huis heeft en beschikt over een eigen 24/7 storingsdienst. Persoonlijke aandacht vinden wij namelijk belangrijk. Verwacht u betrokkenheid van uw beheerder? Verwacht u maatwerk? Wilt u niet de volle mep betalen voor diensten die u toch niet gebruikt? Daar zijn wij het helemaal mee eens; bij Ektiv betaalt u als klant enkel voor hetgeen dat u afneemt, tegen een aantrekkelijk tarief.

Hulp nodig? Wendt u tot VvE Beheer Amsterdam

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw Vereniging van Eigenaren kunnen betekenen? Wilt u graag meer weten over onze werkwijze of wilt u meer informatie om dit aan de andere eigenaren voor te leggen? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen. Dit doet u door ons contactformulier op de website in te vullen. Ektiv VvE Beheer Amsterdam staat voor u klaar.

 
Welcome to our site, if you need help simply reply to this message, we are online and ready to help.