Raadpleeg VvE Beheer Haarlem en voorkom onnodige verrassingen!

Ektiv VvE Beheer Haarlem

Bent u op zoek naar een professionele partij die u kan ondersteunen bij het VvE beheer van uw pand of appartement in Haarlem? Dan zit u goed bij Ektiv VvE Beheer. Het beheer van een gebouw kan als behoorlijk arbeidsintensief ervaren worden. Vaak kiezen bestuurders er dan ook voor om een externe partij in te schakelen die hen bij deze werkzaamheen kan ondersteunen. Met Ektiv VvE Beheer als uw partner wordt u gegarandeerd maximaal ontzorgt. Met ons aan uw zijde bespaart u behalve tijd ook kosten.

Ektiv streeft naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor uw VvE. Wij bieden een compleet pakket aan diensten voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging.

Laat u ontzorgen bij uw VvE beheer

Om een vrijblijvende offerte op maat aan te vragen kunt u telefonisch contact opnemen via 085 – 760 38 22. Of klik op de ‘Aanvraag offerte’ button onderaan deze pagina en vul uw gegevens in. Wij sturen u zo snel als mogelijk de offerte toe.

Totaal VvE beheer te Haarlem

Ektiv helpt u het overzicht behouden bij het VvE beheer van uw pand of appartement in Haarlem. Wij zorgen dat alles op rolletjes loopt bij Verenigingen van Eigenaars. Afhankelijk van uw situatie en behoeftes bieden we u de mogelijkheid om uit verschillende dienstpakketten te kiezen. Want wie wil nu betalen voor diensten die verder toch niet ingezet worden? Op onze dienstenconcept pagina vindt u hier meer informatie over. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

 • Representatieve exploitatie begrotingen
 • Goed leesbare jaarstukken
 • Actuele boekhouding met geautomatiseerde processen
 • Debiteurenbewaking
 • Liquiditeitsbegroting bekeken onder 25 jaar
 • Wij houden uw budget nauwlettend in het oog
 • Kijkrechten voor het bestuur in de boekhouding

Brede kennis en expertise

Ektiv VvE Beheer weet altijd raad met kwesties waar u bij het beheer van uw pand of appartement te Haarlem tegenaan loopt. Wij beschikken over een divers team met kennis van onder andere technische, bouwkundige, financiële en juridische kwesties. Hierdoor zijn we in staat u optimaal te ontzorgen. U kunt immers met al uw vraagstukken en problemen bij ons terecht.

Wij hebben vrijwel alle benodigde kennis in eigen huis. Omdat geen gebouw en geen VvE hetzelfde zijn stemmen wij onze dienstverlening af op uw situatie en uw behoeften. Ons streven is u te ontzorgen, u te laten besparen op tijd, kosten en werk waar dat mogelijk is.

Ektiv VvE Beheer te Rotterdam

Adviesbureau Ektiv VvE Beheer heeft sinds zijn oprichting in 2013 al vele Vereniging van Eigenaars mogen ontzorgen bij het beheer van hun panden. Wij zijn onder meer werkzaam in Haarlem, Den Haag, Rijswijk, Amersfoort, Almere en vele anere plaatsen. Onze klanten zijn verzekerd van korte lijnen en een persoonlijke aanpak. Doordat wij een innovatief softwarepakket gebruiken voor onze dienstverlening hebben bestuurders altijd inzicht in de werkzaamheden die we uitvoeren.

 • Vele jaren ervaring in professioneel VvE beheer
 • Scherpe tarieven
 • Verschillende modules en dienstpakketten
 • Onafhankelijk en deskundig
 • Transparant: altijd inzicht in onze werkzaamheden

Vraag een vrijblijvende offerta aan!

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of wilt u graag een offerte op maat ontvangen voor een indicatie van de prijzen van ons VvE beheer van uw pand in Haarlem? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via het volgende telefoonnummer: 085 – 760 38 22. Of maak gebruik van de contactformulieren op onze website. Wij sturen u zo spoedig mogelijk onze reactie toe.


AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE