Adviseer VvE Beheer Gouda en kom niet voor verrassingen te staan

VvE Beheer GoudaZit u, als mede-eigenaar binnen een Vereniging van Eigenaars (VvE), met de handen in het haar, omdat het beheer van een gebouw te arbeidsintensief voor u is? Of is de administratie een chaos en kunt u wel wat hulp gebruiken? Laat Ektiv VvE Beheer uw zorgen dragen door de dagelijkse taken van het bestuur over te nemen. Wij streven naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging. Woont u in Gouda en omstreken? VvE Beheer Gouda ondersteunt u graag.

Met VvE Beheer Gouda houdt u de touwtjes in handen

Alles onder controle houden. Het lijkt makkelijker gezegd dan gedaan in deze financieel moeilijke periode met veelal tegenvallende resultaten. VvE Beheer Gouda helpt u om de touwtjes in handen te krijgen door het overzicht te houden in taken, werkzaamheden en deadlines. Hierdoor komt u achteraf niet voor onnodige verrassingen te staan en bent u een stap dichterbij een goede toekomst voor uw gebouw en uw vereniging. Bent u benieuwd hoe wij ervoor kunnen zorgen dat alles op rolletjes loopt, bijvoorbeeld op het gebied van administratie en organisatie? Bekijk dan onze website.

De voordelen van VvE Beheer Gouda op een rij

Ektiv werkt met het nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarnaast hebben wij alle kennis in eigen huis en beschikken wij eveneens over een eigen storingsdienst die maar liefst 24 uur per dag beschikbaar is. Wilt u niet de volle mep betalen voor diensten die u toch niet gebruikt? Daar zijn wij het helemaal mee eens; bij Ektiv betaalt u als klant enkel voor hetgeen wat u afneemt tegen een aantrekkelijk scherp tarief.

Welke voordelen biedt VvE Beheer Gouda u nog meer?

  • Representatieve exploitatie begrotingen
  • Goed leesbare en begrijpelijke jaarstukken
  • Actuele boekhouding door onder andere automatische bankkoppelingen
  • Actieve debiteurenbewaking en optreden conform incassoprotocol
  • Liquiditeitsbegroting bekeken over 25 jaar
  • Bewaking van de budgetten en signalering van overschrijding
  • Kijkrechten voor het bestuur in de boekhouding

Hulp nodig? Wendt u tot VvE Beheer Gouda

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze? Of wilt u gewoonweg meer informatie, bijvoorbeeld over onze organisatie of over onze diensten? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door een contactformulier op onze website in te vullen. VvE Beheer in Gouda verwelkomt u met open armen.


AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE