Ektiv VvE Beheer biedt vanaf heden totaal beheer in Goes

Ektiv VvE Beheer Goes
Sinds een aantal maanden ontzorgt Ektiv VvE Beheer Verenigingen van Eigenaren in Zeeland. Ektiv VvE Beheer biedt de VvE’s haar vernieuwende concept tegen een scherp tarief.

Laat Ektiv VvE beheer, als professionele SKW-gecertificeerde beheerder, uw VvE bijstaan en het dagelijkse beheer over nemen. Wij streven naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging. Woont u in Goes of omstreken? Ektiv VvE beheer Goes ondersteunt u graag.

VvE beheer Goes weet raad

Beheren is vooruitkijken. Het lijkt makkelijker gezegd dan gedaan, maar helaas blijkt dit in de praktijk niet altijd het geval. Ektiv VvE beheer Zeeland helpt u om de touwtjes in handen te krijgen door overzicht te creëren en te houden. Met onze visie op vastgoedbeheer komt u achteraf niet voor onnodige verrassingen te staan en bent u een stap dichterbij een goede toekomst voor uw VvE. Bent u benieuwd hoe wij ervoor kunnen zorgen dat alles op rolletjes loopt, bijvoorbeeld op het gebied van administratie en organisatie? Bekijk dan de website.

Beheren is vooruitzien

Achterstallig onderhoud is vaak een gevolg van het onvoldoende anticiperen op de toekomstige onderhoudskosten van een gebouw, waardoor in de loop van de tijd te weinig wordt gereserveerd. Op het moment dat het onderhoud echt niet langer kan worden uitgesteld, zijn de middelen vaak ontoereikend. Wij kijken door middel van een Meer Jaren Onderhouds Plan (MJOP), dat wordt opgesteld volgens de NEN 2767-norm, 25 jaar vooruit. Periodiek stellen wij dit MJOP bij aan de hand van de actuele onderhoudsstaat van het gebouw. Deze MJOP vertalen wij naar een liquiditeitsprognose. Onverwacht hoge onderhoudskosten en sterk schommelende VvE bijdragen zijn door deze werkwijze zo goed als uitgesloten.

De voordelen van VvE beheer Goes op een rij

Ektiv werkt met de meest ontwikkelde softwarepakketten (waaronder Twinq) om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij weten namelijk hoe belangrijk communicatie is. U mag van ons verwachten dat wij u snel, correct en proactief informeren. Wij zijn een van de weinige beheerders die alle kennis in eigen huis heeft en beschikt over een eigen 24/7 storingsdienst. Persoonlijke aandacht vinden wij namelijk belangrijk.

Verwacht u betrokkenheid van uw beheerder? Verwacht u maatwerk? Wilt u niet de volle mep betalen voor diensten die u toch niet gebruikt? Daar zijn wij het helemaal mee eens; bij Ektiv betaalt u als klant enkel voor hetgeen u afneemt, tegen een aantrekkelijk tarief.

Hulp nodig? Wendt u tot VvE beheer Goes

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze? Of wilt u gewoonweg meer informatie, bijvoorbeeld over onze organisatie of over onze diensten? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door een contactformulier op onze website in te vullen. VvE beheer in Goes verwelkomt u met open armen.


AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE
 
Welcome to our site, if you need help simply reply to this message, we are online and ready to help.