Ektiv VvE Beheer in Goes

Ektiv VvE Beheer Goes

Laat het VvE beheer in Goes over aan een professioneel kantoor. Sinds een aantal maanden ontzorgt Ektiv VvE Beheer de Verenigingen van Eigenaren in Zeeland. Ektiv VvE beheer is een professionele en SKW-gecertificeerde beheerder. Wij kunnen uw VvE bijstaan en het dagelijkse beheer overnemen. Daarnaast streven wij naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging. Ektiv VvE Beheer biedt het vernieuwende concept van de VvE namelijk tegen een scherp tarief. Woont u in Goes of omstreken? Ektiv VvE beheer Goes ondersteunt u graag.

Bespaar tijd en kosten met VvE Beheer in Goes

Wij zijn trots om ons te kunnen onderscheiden van andere VvE beheerders in de omgeving van Goes. Kenmerkend voor Ektiv is:

  • Betrouwbare beheerder
  • Veel ervaring
  • Autoriteit en bekendheid in de regio
  • Lage kosten

Schakel de professionele dienstverlening van Ektiv VvE beheer in Goes vandaag nog in! Om meer informatie of advies in te winnen kunt u contact met ons opnemen. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk. Ons team helpt u graag verder.


AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE

Wij weten raad

Beheren is vooruitkijken. Het lijkt makkelijker gezegd dan gedaan, maar helaas blijkt dit in de praktijk niet altijd het geval. De VvE zorgt voor het beheer en onderhoud van bijvoorbeeld de gevel en het dak van een appartementencomplex, kantoor of winkelpand. Dit zijn de gemeenschappelijke delen van een pand. Ektiv VvE beheer in Goes helpt u om de touwtjes in handen te krijgen door overzicht te creëren en te houden. Met onze visie op vastgoedbeheer komt u achteraf niet voor onnodige verrassingen te staan en bent u een stap dichterbij een goede toekomst voor uw VvE. Bent u benieuwd hoe wij ervoor kunnen zorgen dat alles op rolletjes loopt, bijvoorbeeld op het gebied van administratie en organisatie? Bekijk dan de website. Ons totale beheer houdt zich bezig met het onderhoud, techniek, administratie, financiën, boekhouding en consultancy. Wij streven ernaar om eigenaren op verschillende vlakken te ontzorgen en te laten besparen op tijd, kosten én werk.

Beheren is vooruitzien

Wanneer een pand goed wordt onderhouden, behoudt het ook haar waarde. Achterstallig onderhoud is vaak een gevolg van het onvoldoende anticiperen op de toekomstige onderhoudskosten van een gebouw, waardoor in de loop van de tijd te weinig wordt gereserveerd. Op het moment dat het onderhoud echt niet langer kan worden uitgesteld, zijn de middelen vaak ontoereikend. Wij kijken door middel van een Meer Jaren Onderhouds Plan (MJOP), dat wordt opgesteld volgens de NEN 2767-norm, 25 jaar vooruit.

De NEN 2767-norm is het instrument voor de conditiemeting van gebouwen, terreinen en installaties in Nederland. De uitkomst van deze conditiemeting geeft u op een transparante en objectieve manier meer inzicht over investeringskosten. Periodiek stellen wij de MJOP bij aan de hand van de actuele onderhoudsstaat van het gebouw. Deze MJOP vertalen wij naar een liquiditeitsprognose. Onverwacht hoge onderhoudskosten en sterk schommelende VvE bijdragen zijn door deze werkwijze zo goed als uitgesloten.

De voordelen van VvE beheer Goes op een rij

Ektiv werkt met de meest ontwikkelde softwarepakketten (waaronder Twinq) om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij weten namelijk hoe belangrijk communicatie is. U mag van ons verwachten dat wij u snel, correct en proactief informeren. Wij zijn een van de weinige beheerders die alle kennis in eigen huis heeft en beschikt over een eigen 24/7 storingsdienst. Is er een probleem waar u tegenaan loopt? VvE beheer in Goes is 24 uur per dag te bereiken. Persoonlijke aandacht vinden wij namelijk belangrijk.

Verwacht u betrokkenheid van uw beheerder? Verwacht u maatwerk? Wilt u niet de volle mep betalen voor diensten die u toch niet gebruikt? Daar zijn wij het helemaal mee eens; bij Ektiv betaalt u als klant enkel voor hetgeen u afneemt, tegen een aantrekkelijk tarief. Wij beschikken over technisch opgeleide specialisten die erg ervaren zijn in het beheren van VvE’s. Dit geeft ons de mogelijkheid om altijd de beste service en begeleiding te leveren.

Hulp nodig? Wend u tot VvE beheer Goes

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze omtrent VvE beheer in Goes? Of wilt u gewoonweg meer informatie, bijvoorbeeld over onze organisatie of over onze diensten? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door het contactformulier op onze website in te vullen. VvE beheer in Goes verwelkomt u met open armen. Wij staan u graag als professionele beheerder.


AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE