VvE Beheer Dordrecht helpt u uit de brand

VvE Beheer DordrechtWilt u, als mede-eigenaar binnen een Vereniging van Eigenaars (VvE), dat uw pand of complex in goede onderhoudsconditie verkeert, en wilt u dat ook zo houden? Of is de boekhouding niet in orde en weet u niet hoe u dit recht moet trekken? Raadpleeg dan Ektiv VvE Beheer. Wij streven naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging. Woont in u Dordrecht en omstreken? VvE Beheer Dordrecht helpt u graag uit de brand.

Hulp nodig? Wend u tot VvE Beheer Dordrecht

Het zal u niet verbazen als wij u vertellen dat geen gebouw en VvE gelijk zijn; de behoeften gedurende een jaar lopen per jaar dan ook uiteen per VvE. Wij hebben daarom binnen de hoofdmodules drie verschillende type dienstverlening met ieder hun kenmerken en voorwaarden, waardoor u achteraf niet voor onnodige verrassingen komt te staan. Bent u benieuwd naar de dienstverlening van VvE Beheer in Dordrecht? Bekijk dan ons dienstenconcept op onze website.

Raadpleeg VvE Beheer Dordrecht

Ektiv werkt met het nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarnaast hebben wij alle kennis in eigen huis en beschikken wij eveneens over een eigen storingsdienst die maar liefst 24 uur per dag beschikbaar is. Wilt u niet de volle mep betalen voor diensten die u toch niet gebruikt? Daar zijn wij het helemaal mee eens; bij Ektiv betaalt u als klant enkel voor hetgeen wat u afneemt tegen een aantrekkelijk scherp tarief.

Advies nodig? VvE Beheer Dordrecht staat paraat

Geïnteresseerd in onze werkwijze? Of wilt u gewoonweg meer informatie? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. VvE Beheer in Dordrecht heet u van harte welkom. Direct een offerte aanvragen is uiteraard ook mogelijk via onze website.


AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE