Bent u mede-eigenaar van een pand of appartement in Den Haag? Wenst u het VvE beheer uit te besteden aan een professionele partij? Ektiv VvE Beheer uit Rotterdam ontzorgt u bij uw werkzaamheden. De werkzaamheden die hier bij komen kijken nemen voor bestuurders veel tijd in beslag. Vaak wordt daarom een externe partij ingeschakeld die hen daarbij ondersteunt. Met Ektiv als uw partner voor het VvE beheer van uw pand of appartement in Den Haag bespaart u zowel tijd als kosten.Ektiv VvE Beheer Almere

Ektiv streeft naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor uw VvE. Wij bieden een compleet pakket aan diensten voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging.

Professionele ondersteuning bij VvE beheer

Een offerte ontvangen voor onze dienstverlening? Vraag om een prijsindicatie door contact op te nemen via 088 – 355 88 11, of door op de ‘Aanvraag offerte’ button onderaan deze pagina te klikken.

Totaal VvE beheer in omgeving Den Haag

Ektiv helpt u de touwtjes in handen te houden van het VvE beheer van uw pand of appartement in Den Haag. Als professionele partij laten we Verenigingen van Eigenaars probleemloos opereren. U kiest zelf voor welke diensten u ons inschakelt. Wij bieden namelijk diverse pakketten aan, aangepast aan verschillende behoeftes. Van een basis dienstverlening tot totaal VvE beheer, u weet van te voren precies waar u aan toe bent. Lees hier meer over ons dienstenconcept.

 • Representatieve exploitatie begrotingen
 • Heldere jaarstukken
 • Geautomatiseerde en overzichtelijke boekhouding
 • Professioneel debiteurenbeheer
 • Liquiditeitsbegroting bekeken onder 25 jaar
 • Bewaking van uw budget
 • Kijkrechten voor het bestuur in de boekhouding

Alle kennis in huis

Wanneer u Ektiv VvE Beheer inschakelt voor het VvE beheer van uw pand of appartement in Den Haag kiest u voor een partner met kennis van zaken. Ons team beschikt over kennis van allerlei verschillende aspecten. Graag ondersteunen we u bij het nemen van technische, bouwkundige, financiële of juridische beslissingen.

Wij hebben vrijwel alle benodigde kennis in eigen huis. Omdat geen gebouw en geen VvE hetzelfde zijn stemmen wij onze dienstverlening af op uw situatie en uw behoeften. Ons streven is u te ontzorgen, u te laten besparen op tijd, kosten en werk waar dat mogelijk is.

Ektiv VvE Beheer uit Rotterdam

Het in Rotterdam gevestigde Ektiv VvE Beheer is sinds 2013 actief. Wij ondersteunen VvE’s in de gehele omgeving. Zo vindt u ons ook in Den Haag, Rijswijk, Almere, Haarlem en Amersfoort. Ektiv heeft als doel een professionele dienstverlening tegen scherpe tarieven aan te bieden. Daarbij kiezen we voor een persoonlijke benadering, met korte lijnen naar de klant toe. Ektiv maakt gebruik van een innovatief softwarepakket dat u direct inzicht geeft in de uitgevoerde werkzaamheden.

 • Professionele dienstverlening: al vele jaren ervaring;
 • Aantrekkelijke tarieven;
 • Keuze uit verschillende pakketten;
 • Onafhankelijk en deskundig;
 • Transparant: te allen tijden overzicht in de werkzaamheden,

Ook zorgen en kosten besparen?

Voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte over VvE beheer in Den Haag door Ektiv kunt u gebruik maken van de buttons onderaan op deze pagina. Vul de gegevens in en u ontvangt vrijblijvende informatie over onze dienstverlening of een scherpe offerte van ons. Heeft u een vraag en wilt u direct contact? Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar via 088 – 355 88 11. Onze medewerkers staan u graag te woord.


AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE
 
Welcome to our site, if you need help simply reply to this message, we are online and ready to help.