VvE Beheer in Delft

Ektiv VvE Beheer Delft

Wilt u hulp bij het beheren van uw VvE in Delft? Maak kennis met Ektiv VvE beheer. Wij zijn een vastgoedbeheerder met één missie. Onze klanten ontzorgen bij het beheer van hun appartementencomplex en het besturen van hun vereniging van eigenaars. Met een totaalpakket aan diensten streven wij er naar tijd, geld en zorgen voor uw organisatie of vereniging te besparen. Woont u in de omgeving Delft? Dan is Ektiv VvE beheer in Delft graag uw partner in VvE beheer!

VvE beheer Noord-Holland staat voor u klaar

Alles onder controle houden is makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig is VvE Beheer Delft in deze economisch moeilijke periode een partner waar u altijd op kunt rekenen. Wij helpen u de touwtjes in handen te krijgen door het overzicht te houden in taken, werkzaamheden en deadlines. Hierdoor komt u achteraf niet voor onnodige verrassingen te staan en bent u een stap dichterbij een goede toekomst voor uw gebouw en uw vereniging. Bent u benieuwd hoe wij ervoor kunnen zorgen dat alles op rolletjes loopt, bijvoorbeeld op het gebied van administratie en organisatie? Bekijk de uitgebreide mogelijkheden op onze website.

Waarom Ektiv VvE Beheer?

Ektiv VvE Beheer streeft naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor uw VvE. Wij bieden een compleet pakket aan diensten voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging. Zo bewaken wij uw budgetten en waarschuwen we u bij overschrijding. Ook leveren we goed leesbare en begrijpelijke jaarstukken en zorgen we voor een actuele boekhouding door onder andere automatische bankkoppelingen. Maar dat is nog lang niet alles wat wij voor u doen. Ons uitgebreide dienstenaanbod is één van onze sterke punten. Andere sterke punten van Ektiv VvE beheer in Delft:

  • Gemotiveerde en deskundige medewerkers;
  • Compleet pakket aan diensten voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging;
  • Alle benodigde kennis in eigen huis;
  • Wij werken met het nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket;
  • U betaalt niets teveel: bij Ektiv betaalt u enkel voor hetgeen wat u afneemt tegen een aantrekkelijk scherp tarief;
  • Eigen storingsdienst die 24 uur per dag bereikbaar is.

Neem contact op met VvE beheer Delft

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze? Of wilt u gewoonweg meer informatie, bijvoorbeeld over onze diensten of over onze organisatie? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door een contactformulier op onze website in te vullen. VvE beheer in Delft verwelkomt u met open armen.


AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE