Raadpleeg VvE Beheer Amersfoort!

Ektiv VvE Beheer Amersfoort

Bent u mede-eigenaar van vastgoed in Amersfoort of omstreken? Wilt u graag ondersteund bij uw VvE beheer werkzaamheden? Maak kennis met Ektiv VvE Beheer. Wij bieden professionele ondersteuning voor Vereniging van Eigenaars door heel Nederland aan. Werkzaamheden die daarbij komen kijken worden vaak als arbeidsintensief ervaren door bestuurders. Daarom kiezen zij er regelmatig voor om deze taken uit te besteden. Ektiv ontzorgt u maximaal en helpt u met het besparen van zowel kosten als tijd.

Ektiv streeft naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor uw VvE. Wij bieden een compleet pakket aan diensten voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging.

Kies voor professioneel VvE beheer

Benieuwd naar onze dienstverlening? Voor vragen of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085 – 760 38 22. Ook kunt u gebruik maken van het offerte aanvraag formulier. Klik daarvoor op de ‘Aanvraag offerte’ button onderaan deze pagina.

Totaal VvE beheer te Amersfoort

Met Ektiv aan uw zijde heeft u weinig tot geen omkijken meer naar het VvE behere van uw pand of appartement in Amersfoort. Wij laten VvE’s optimaal functioneren en kunnen allerlei verschillende taken op ons nemen. Welke taken dit precies zijn hangt af van uw situatie en behoeftes. Omdat we u geen kosten in rekening willen brengen voor werkzaamheden die u toch niet afneemt kunt u kiezen uit verschillende dienstpakketten. Zie voor meer informatie onze dienstenconcept pagina.

 • Representatieve exploitatie begrotingen
 • Goed leesbare jaarstukken
 • Actuele boekhouding met geautomatiseerde processen
 • Actief debiteurenbeheer
 • Liquiditeitsbegroting bekeken onder 25 jaar
 • Budgetbewaking
 • Het bestuur heeft te allen tijden inzicht in de boekhouding

Alle benodigde kennis in huis

Ektiv VvE Beheer bestaat uit een team van technisch en bouwkundig specialisten, financieel experts en juristen. Dit diverse team is in staat u met allerlei verschillende kwesties bij te staan. Met Ektiv kiest u dus voor een partner in VvE beheer dat altijd raad weet met problemen waar u tegenaan loopt. Hierdoor kunnen we u maximaal ontzorgen bij uw werkzaamheden.

Wij hebben vrijwel alle benodigde kennis in eigen huis. Omdat geen gebouw en geen VvE hetzelfde zijn stemmen wij onze dienstverlening af op uw situatie en uw behoeften. Ons streven is u te ontzorgen, u te laten besparen op tijd, kosten en werk waar dat mogelijk is.

Ektiv VvE Beheer uit Rotterdam

Als adviesbureau staat Ektiv VvE Beheer, gevestigd in Rotterdam, al sinds 2013 bestuurders van Vereniging van Eigenaars bij in hun werkzaamheden. Wij verzorgen werkzaamheden in allerlei steden, van Amersfoort, Almere, Den Haag tot Rijswijk en Haarlem. Onze aanpak kenmerkt zich door de korte lijnen die we met onze klanten hanteren, de persoonlijke aanpak en de transparatie van de verrichte werkzaamheden.

 • Ruimschootse ervaring en professioneel VvE beheer
 • Scherpe tarieven
 • Keuze uit verschillende pakketten
 • Onafhankelijk en deskundig
 • Transparant: altijd inzicht in onze werkzaamheden

Ontvang een offerte op maat

Ektiv VvE Beheer zorgt voor maximale ondersteuning bij het VvE beheer van uw pand of appartement in Amersfoort. Meer weten over de mogelijkheden? Of bent u benieuwd naar de prijzen die wij hanteren? Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte. Contact opnemen kan telefonisch via 085 – 760 38 22 of door middel van het contactformulier.


AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE