Geen onnodige verrassingen? Raadpleeg VvE Beheer Almere!

Ektiv VvE Beheer Almere

Vindt u als mede-eigenaar binnen een Vereniging van Eigenaars (VvE) het beheer van uw pand of appartement in Almere te veel werk? Zou u graag dit beheer uitbesteden aan een externe partij? Met Ektiv VvE Beheer uit Rotterdam kunt u rekenen op professionele bijstand. Middels VvE beheer ontzorgen wij u bij uw werkzaamheden. Kies voor Ektiv VvE Beheer als uw partner en bespaar zowel tijd als kosten!

Bespaar kosten en tijd

Benieuwd naar de tarieven die wij hanteren voor het VvE beheer van uw appartement of vastgoed in Almere? Vraag dan een vrijblijvende offerte op maat aan. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen via 085 – 760 38 22 of gebruik maken van de ‘Aanvraag offerte’ button onderaan deze pagina.

Ektiv streeft naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor uw VvE. Wij bieden een compleet pakket aan diensten voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging.

Totaal VvE beheer te Almere

Ektiv zorgt dat u het VvE beheer van uw pand of appartment in Almere volledig onder controle houdt. Wij zorgen voor een optimaal functioneren van Verenigingen van Eigenaars. Omdat verschillende VvE’s verschilllende behoeftes hebben bieden we u de mogelijkheid om aan de hand van uw situatie en behoeftes te kiezen uit diverse dienstpakketten. Van een basis pakket tot totaal VvE beheer. Met Ektiv komt u nooit voor verassingen te staan. Zie onze dienstenconcept pagina voor meer informatie.

 • Representatieve exploitatie begrotingen
 • Overzichtelijke jaarstukken
 • Geautomatiseerde en transparante accountancy
 • Professioneel beheer van debiteuren
 • Liquiditeitsbegroting bekeken onder 25 jaar
 • Zorgvuldige bewaking van het budget
 • Kijkrechten voor het bestuur in de boekhouding

Een partner met kennis van zaken

Ektiv Vve Beheer is van alle markten thuis. Wanneer u voor uw pand of appartement te Almere een belangrijke beslissing dient te nemen helpen we u daar graag bij. Wij werken met een team dat kennis over onder meer technische, bouwkundige, financiële en juridische aspecten bezit. Ektiv ontzorgt u bij alle dagelijkse taken van het bestuur.

Wij hebben vrijwel alle benodigde kennis in eigen huis. Omdat geen gebouw en geen VvE hetzelfde zijn stemmen wij onze dienstverlening af op uw situatie en uw behoeften. Ons streven is u te ontzorgen, u te laten besparen op tijd, kosten en werk waar dat mogelijk is.

Ektiv VvE Beheer te Rotterdam

Ektiv VvE Beheer is een in Rotterdam gevestigd adviesbureau dat in 2013 werd opgericht. Als SKW gecertificeerde beheerder ondersteunen wij mede-eigenaren in hun VvE beheer met panden in Almere, Rotterdam, Den Haag, Rijswijk, Haarlem, Amersfoort en vele andere steden. Onze aanpak kenmerkt zich door de persoonlijke benadering, korte lijnen die we hanteren en transparatie. Om bestuurders inzicht te geven in wat wij doen maken we gebruik van een softwarepakket dat hier alle mogelijkheden toe biedt.

 • Ruimschootse ervaring en professioneel VvE beheer
 • Scherpe tarieven
 • Keuze uit verschillende pakketten
 • Onafhankelijk en deskundig
 • Transparant: altijd inzicht in onze werkzaamheden

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Indien u meer informatie, advies of een prijsopgave op maat wenst te ontvangen voor het VvE beheer van uw gebouw in Almere kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar via 085 – 760 38 22 en het online contactformulier. Of klik op de buttons onderaan de pagina en vul de benodigde gegevens in.

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE