Ektiv VvE Beheer ontzorgt u met VvE beheer

VvE Beheerder Rotterdam

Bent u een mede-eigenaar binnen een Vereniging van Eigenaren (VvE)? Is het VvE beheer voor u een last op uw schouders omdat u het beheren van een gebouw als erg arbeidsintensief beschouwd? Bent u daarom op zoek naar een onderneming die weet hoe u optimaal ontzorgd kunt worden? Maak kennis met Ektik VvE Beheer in Rotterdam! Wij nemen graag uw dagelijkse taken wat betreft het beheer van uw gebouw uit handen. Dat doen wij door middel van een dienstverlening die kwalitatief hoogwaardig als en tevens erg betaalbaar. Bent u woonachtig in steden Rotterdam, Rijswijk, Amsterdam, Den Haag of Utrecht? Ektik VvE Beheer biedt u graag de ondersteuning die u nodig heeft. Voor meer informatie over onze dienstverlening of de kosten daarvan kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Wij hebben altijd een oplossing paraat

De touwtjes in handen houden. Het klinkt wellicht wat eenvoudiger dan het is in financieel lastige tijden met resultaten die soms tegen kunnen vallen. Ektik VvE Beheer helpt u de situatie onder controle te houden. Dat doen wij door het overzicht te bewaren over uw werkzaamheden, taken en deadlines. Dit voorkomt dat u achteraf voor onnodige verrassingen komt te staan en verzekert een goede toekomst voor uw gebouw en VvE. Wilt u graag weten hoe wij middels VvE beheer er voor kunnen zorgen dat uw bestuurlijke taken binnen de VvE vlekkeloos verlopen? Bijvoorbeeld wat betreft administratieve en organisatorische kwesties? Kijk dan eens rond op de website voor meer informatie!

De uitgangspunten van ons VvE beheer

Bij Ektik voeren we VvE beheer uit op basis van diverse uitgangspunten. Deze zijn altijd gericht op het kunnen bieden van een optimale dienstverlening. Ons VvE beheer is onder meer gebaseerd op de volgende punten:

  • Ontzorging;
  • Kostenbesparing;
  • Tijdbesparing;
  • Inzicht;
  • Communicatie;
  • Samenwerking;

Bovenalles zijn we er om u te ontzorgen. Dat doen we voornamelijk door allerlei niet-specifieke bestuurstaken van u over te nemen. Onze dienstverlening passen we altijd aan op uw specifieke situatie. Zo kunnen we voor effectief en efficiënt VvE beheer zorgen, waardoor u een hoop tijd kunt besparen. Wij verschaffen inzicht in financiële zaken, zorgen voor heldere communicatie en stellen u een website ter beschikking waarmee met andere leden van uw VvE gecommuniceerd kan worden. Het bijzondere van onze dienstverlening is dat wij enkel kosten in rekening brengen voor diensten die we daadwerkelijk verricht hebben.

Waarom VvE beheer uitbesteden?

Voor het VvE beheer maakt Ektik gebruik van een nieuwe, innovatief softwarepakket. Dat stelt ons in staat om u optimaal van dienst te kunnen zijn. We zijn zeer ervaren, beschikken over alle benodigde kennis en stellen u tevens onze eigen storingsdienst beschikbaar, die 24 uur per dag voor u klaar staat. Zit u niet te wachten op het betalen van de volle pond voor diensten waar u toch geen gebruik van maakt? Dan bent u bij Ektik aan het juiste adres, want bij ons betaalt u enkel wat u afneemt. En nog tegen aantrekkelijke prijzen ook!

Hulp nodig? Schakel Ektik VvE Beheer in!

Bent u geïnteresseerd geraakt in VvE beheer van Ektik en wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of wilt u graag een indruk van de kosten opvragen? Aarzel niet en neem gelijk contact op! Contact opnemen is geheel vrijblijvend en kan door het invullen van het contactformulier op de website. Ektik VvE Beheer is u graag van dienst!

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE