Ektik VvE Beheer ontzorgt Vereniging van Eigenaren

VvE Beheerder Rotterdam

Ervaart u het beheren van een Vereniging van Eigenaren als erg arbeidsintensief? Zou u als mede-eigenaar binnen een VvE wel wat hulp kunnen gebruiken? Bent u daarom op op zoek naar hulp bij uw bestuurlijke taken? Dan bent u bij Ektik VvE Beheer helemaal aan het juiste adres. Wij weten als geen ander hoe we Vereniging van Eigenaren kunnen ontzorgen bij hun taken. Hoe doen wij dat? Simpelweg door bepaalde taken van u over te nemen. Door u deze taken uit handen te nemen kunnen we u optimaal ontzorgen. Wij leveren een uitstekende dienstverlening tegen aantrekkelijke prijzen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de kosten of over onze dienstverlening.

Wij vinden altijd de juiste oplossing

Ektik is gevestigd in Rotterdam, maar is ook actief in allerlei andere steden, zoals Amsterdam, Den Haag, Utrecht of Rijswijk. Wij zijn dé organisaties die Verenigingen van Eigenaren helpt om de touwtjes helemaal in eigen hand te houden. Misschien klinkt dat wel een stuk makkelijker dan het echt is. Tijdens financieel lastige tijden, waar resultaten soms wat teleurstellend kunnen zijn, kan het prettig zijn om hulp te ontvangen. Zo kunt u de controle behouden. Door overzicht te bewaren wat betreft uw werkzaamheden, taken en deadlines kunnen we voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan. Wij zorgen voor een afdoende afwikkeling van administratieve en organisatorische taken.

Welke uitgangspunten hanteren wij?

Voor een optimale dienstverlening naar uw Vereniging van Eigenaren toe werken we bij Ektiv op basis van diverse uitgangspunten. Onder deze uitgangspunten vallen onder andere:

  • Ontzorging;
  • Kostenbesparing;
  • Tijdbesparing;
  • Inzicht;
  • Communicatie;
  • Samenwerking;

Al deze uitgangspunten zijn op één ding gericht: u als VvE te ontzorgen. Wij leveren altijd maatwerk en passen onze dienstverlening aan uw Vereniging van Eigenaren aan. We nemen niet-specifieke bestuurstaken uit handen, gaan op effectieve en efficiënte wijze te werk en besparen u een hoop tijd en moeite. Omdat wij heldere communicatie belangrijk vinden zorgen we ten alle tijden voor inzicht in financiële zaken. Daarnaast stellen we uw VvE ook een website ter beschikking, waarmee u op eenvoudige wijze met elkaar kunt communiceren.

Betaal enkel voor diensten die u afneemt

Ektik zet een nieuw, innovatief softwarepakket in om onze dienstverlening uit te voeren. Met die software kunnen we uw Vereniging van Eigenaren optimaal van dienst zijn. Wij zijn een organisatie die alle benodigde kennis in huis heeft en over ruimschootse ervaring beschikt. Tevens staat ons eigen storingsdienst 24/7 voor u ter beschikking. Omdat wij niet willen dat u meer betaalt dan nodig brengen wij enkel die diensten in rekening die u ook daadwerkelijk afneemt. Zo kan u Vereniging van Eigenaren kosten besparen!

Heeft uw Vereniging van Eigenaren hulp nodig? Wij staan voor u klaar!

Wilt u meer weten over wat Ektiv voor uw Vereniging van Eigenaren kan betekenen? Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of bent u benieuwd naar de kosten daarvan? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door het online a href=”https://www.ektiv-vvebeheer.nl/contact/”>contactformulier in te vullen. Wij staan voor u klaar!

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE