Techniek & Onderhoud

Een van de doelstellingen van een VvE is het optimaal in stand houden van het gehele pand. Gedegen technisch beheer is daarom onmisbaar voor iedere Vereniging van Eigenaars. Wij bieden u daarom technische specialisten met ruime ervaring in het beheren van VvE’s.  Altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het terrein van technisch beheer en duurzaamheid.

Totaal technisch beheer

Als eigenaar binnen een VvE wilt u dat het complex, waarvan u deels eigenaar bent, in een goede onderhoudsconditie verkeert. Zo blijft de waarde van het pand en daarmee uw appartement in optimale conditie en behoudt het haar waarde. Ook ontstaan er geen grote fluctuaties in de maandelijkse VvE-bijdrage. Wij werken conform de technische richtlijnen voor certificering van VvE-beheerders. Een voorbeeld van een technische richtlijn is het opstellen van een Meer Jaren Onderhouds Plan voor een periode van 25 jaar.

Hoge collectiviteitskortingen

Door het grote aantal contracten dat wij beheren,  hebben wij zeer scherpe tarieven en uitstekende voorwaarden kunnen afspreken met onze leveranciers. Wanneer u dat wenst melden wij uw bestaande onderhouds- en servicecontracten aan onder onze collectieve contracten. U realiseert hiermee forse besparingen in uw technische beheerkosten. Deze kunnen oplopen tot enkele duizenden euro`s per jaar ten opzichte van uw bestaande contracten. Wij berekenen graag gratis en vrijblijvend hoe hoog dit voordeel kan oplopen voor úw VvE.

Technische calamiteitenlijn 24 uur per dag, 7 dagen per week

Niets is zo vervelend als wanneer zich een technisch probleem, een storing of calamiteit in uw complex voordoet en uw beheerder is onbereikbaar.  Dit kan veel ongemak veroorzaken, maar ook veel gevolgschade met zich meebrengen.  Daarom is onze technische calamiteitenlijn 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar. Een gerust gevoel.

Onze voordelen op een rij

  • Bouwkundig adviseurs met ervaring op het vakgebied op het gebied van techniek
  • Gedegen adviezen conform de NEN 2767
  • Werkend conform richtlijnen VvE Beheerder
  • Hoge collectiviteitskortingen op onderhouds- en servicecontracten
  • Altijd telefonisch bereikbaar voor u als klant
  • Advies op energiebesparing en duurzaamheid

Meer weten over de module Techniek & Onderhoud?