Administratief, financieel medewerker (32-40 uur)

Ben jij de spin in het web die wij zoeken?

Wie zijn wij?

Wij zijn Ektiv VvE Beheer, een professioneel en innovatief bedrijf dat zich richt op het beheer van Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) in Zuidwest Nederland. Wij zorgen, vanuit onze kantoren in Goes en Rotterdam, ervoor dat onze klanten optimaal kunnen genieten van hun woning, zonder zich zorgen te hoeven maken over het onderhoud, de administratie of de financiën van hun VvE. Wij zijn een klein, maar hecht team van gedreven en deskundige medewerkers, die elke dag klaarstaan om onze klanten en elkaar te helpen.

Dit wordt jouw functie

Als financieel, administratief medewerk(st)er ben je een spin in het web, een duizendpoot en een alleskunner. Iemand die niet bang is om de telefoon op te nemen, die snel kan schakelen tussen verschillende taken, die plezier haalt uit het ondersteunen van collega’s en graag in een klein team werkt.

Hier blink je in uit

  • De financiële en administratieve boekhouding van onze VvE’s in goede banen leiden én bewaken
  • Proactief communiceren en samenwerken met besturen, leveranciers en banken van onze VvE’s
  • Blindelings kunnen werken met MS Office en wellicht ook al met Twinq
  • In teamverband meedenken over (nieuwe) werkprocessen om het beheer nog beter aan te laten sluiten op de wensen van onze klanten en leveranciers
  • Service- en oplossingsgericht kunnen denken

Het zou fijn zijn dat

  • Je de Nederlandse taal goed beheerst
  • Je in het bezit bent van rijbewijs B en eigen vervoer
  • Je woont in Zuid-Holland of West-Brabant

Wat bieden wij

Wij bieden je de vrijheid om jezelf te zijn, jezelf te ontwikkelen en mee te ontwikkelen in een groeiend bedrijf met een informele sfeer.

Solliciteren
Durf jij de uitdaging aan onderdeel uit te maken van een leuk team van vastgoedspecialisten en mee te groeien met onze kantoren, stuur dan zeker jouw motivatiebrief en cv naar john@ektiv.nl onder vermelding van ‘Spin in het web’.