Onze tarieven

Er bestaat een enorme verscheidenheid aan gebouwen, VvE’s en klantenwensen. Het is eenvoudigweg onmogelijk om een prijslijst te maken die recht doet aan alle mogelijke situatie en wensen. Wat wij u wel kunnen zeggen is dat wij u helpen bij het beperken van uw beheerkosten. Onze basis beheertarieven zijn concurrerend en wij kunnen waarschijnlijk fors besparen op de kosten van uw onderhouds- en servicecontracten.

Actief sturen op uw beheerkosten

Ons dienstenconcept is gebaseerd op de wens om u alleen te laten betalen voor de dienstverlening die uw VvE echt nodig heeft. Binnen de 3 modules onderscheiden wij per module 3 typen dienstverlening met elk hun eigen kenmerken en prijsopbouw. U krijgt hiermee de mogelijkheid om actief te sturen op uw beheerkosten. Lees hier meer over het dienstenconcept van Ektiv VvE Beheer.

Indicatie van uw vaste basis beheerkosten bij Ektiv VvE Beheer

Binnenkort kunt u door middel van een calculator zelf een schatting maken van het vaste beheertarief waarin alle werkzaamheden van het type “basis vast” zijn meegenomen. De overigen kosten van het type “standaard variabel” en “extra aanvullend” zijn niet op voorhand te bepalen en zijn vastgelegd in een prijslijst, die wij u op verzoek graag toesturen.  Klik op deze link om geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan te vragen.


AANVRAAG INFORMATIE & ADVIES AANVRAAG OFFERTE