Door het kopen van een appartement bent u als appartementseigenaar van rechtswege automatisch lid van de vereniging van eigenaren (VvE) van het gebouw waar het appartement deel van uitmaakt. Dat maakt u VvE beheerder. De VvE is er voor het beheer van de gemeenschappelijke gedeelten en het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de eigenaren. Hierbij kunt u denken aan het in stand houden en het onderhoud van het gebouw en de gemeenschappelijke ruimten. Wij begrijpen dat u daar misschien helemaal niet op zit te wachten. En wellicht de rest van uw Vereniging van Eigenaren ook niet. De VvE bestaat nou eenmaal en dat is juist goed, maar er kan een moment komen waarop u het als VvE beheerder niet meer ziet zitten. Wellicht omdat het te veel werk is? Daarom bestaan wij, Ektiv VvE Beheer, om het VvE beheer van u over te nemen en u te ontzorgen.

Wat doet Ektiv als VvE beheerder voor mij?

Wat wij voor u doen is het volgende: Wij streven ernaar een hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor uw Vereniging van Eigenaren te realiseren. Ektiv VvE Beheer biedt een compleet pakket aan diensten voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging. Daarbij hoort dat wij uw budgetten bewaken en u waarschuwen bij overschrijding van een budget. Daarnaast zorgen we voor een actuele boekhouding door onder andere automatische bankkoppelingen en we leveren begrijpelijke jaarstukken. Als u dacht dat dit alles is, zit u er gelukkig voor u naast. Ons uitgebreide dienstenaanbod is één van onze sterke punten als uw VvE beheerder. Andere sterke punten van Ektiv VvE Beheer zijn:

  • Gemotiveerde en deskundige medewerkers;
  • U betaalt niets teveel: bij Ektiv betaalt u enkel voor hetgeen wat u afneemt tegen een aantrekkelijk scherp tarief;
  • Wij werken met het nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket;
  • Alle benodigde kennis is in eigen huis;
  • U ontvangt een compleet pakket aan diensten voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging;
  • Eigen storingsdienst die 24 uur per dag bereikbaar is.

Beheren is vooruitzien

Ektiv VvE Beheer is een professioneel en vooruitstrevende SKW-gecertificeerde VvE beheerder met als doelstelling het leveren van hoogwaardig beheer tegen een scherpe prijs. Achterstallig onderhoud is vaak een gevolg van het onvoldoende anticiperen op de toekomstige onderhoudskosten van een gebouw, waardoor in de loop van de tijd te weinig wordt gereserveerd. Op het moment dat het onderhoud echt niet langer kan worden uitgesteld, zijn de middelen vaak ontoereikend. Wij kijken door middel van een Meer Jaren Onderhouds Plan (MJOP), dat wordt opgesteld volgens de NEN 2767-norm, 25 jaar vooruit. Periodiek stellen wij dit MJOP bij aan de hand van de actuele onderhoudsstaat van het gebouw. Deze MJOP vertalen wij naar een liquiditeitsprognose. Onverwacht hoge onderhoudskosten en sterk schommelende VvE bijdragen zijn door deze werkwijze zo goed als uitgesloten.

Ik wil een externe VvE beheerder

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze? Denkt u dat wij u en uw mede-eigenaren uit de brand kunnen helpen? Of wilt u simpelweg meer informatie, bijvoorbeeld over onze organisatie of over onze diensten? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door een contactformulier op onze website in te vullen. Als uw eventuele toekomstige VvE beheerder verwelkomen wij u met open armen.