Woonplezier reikt verder dan het leven binnen de muren van uw woning. Dat geldt ook als u eigenaar van een appartement bent. Dan bent u immers samen met de andere eigenaren verantwoordelijk voor het hele gebouw: het beheer, het onderhoud, de leefbaarheid en de veiligheid. Hoe beter alles geregeld is, hoe groter het woongenot. Het goed beheren van een VvE vereist kennis van regelgeving en inzicht in processen waarmee u niet elke dag te maken krijgt. Veel VvE’s worstelen dan ook met tal van vragen. Woont u in Utrecht of omgeving en wilt u hulp bij het beheren van uw VvE? Ektiv VvE Beheer is uw partner in VvE beheer in Utrecht.

Laat VvE Beheer Utrecht u helpen

Wij zijn een vastgoedbeheerder met één missie: Onze klanten ontzorgen bij het beheer van hun appartementencomplex en het besturen van hun vereniging van eigenaars. Met een totaalpakket aan diensten streven wij er naar tijd, geld en zorgen voor uw organisatie of vereniging te besparen. Woont u in de omgeving Utrecht? VvE beheer Utrecht staat voor u klaar. Hoe wij u kunnen helpen? Ektiv streeft naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor uw VvE. Wij bieden een compleet pakket aan diensten voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging. Wij hebben vrijwel alle benodigde kennis in eigen huis. Omdat geen gebouw en geen VvE hetzelfde zijn, stemmen wij onze dienstverlening af op uw situatie en uw behoeften. Ons streven is u te ontzorgen, u te laten besparen op tijd, kosten en werk waar dat mogelijk is. Dat is ons dienstenconcept.

3 modules en 3 typen dienstverlening

Geen gebouw en geen VvE is gelijk. De behoeften gedurende een jaar verschillen per jaar dan ook sterk per VvE. Daarom maken wij binnen de hoofdmodules onderscheid tussen 3 typen dienstverlening met ieder hun afzonderlijke kenmerken en voorwaarden. U weet van te voren dus exact waar u aan toe bent. Geen verrassingen, maar zekerheid! Wat wij onder andere als uw VvE beheerder Utrecht doen, is het bewaken van uw budgetten en u waarschuwen bij overschrijding hiervan. Ook zorgen we voor een actuele boekhouding door onder andere automatische bankkoppelingen en leveren we begrijpelijke en goed leesbare jaarstukken. Maar we doen meer voor u. Ons uitgebreide dienstenaanbod is één van onze sterke punten. Andere sterke punten van Ektiv VvE Beheer zijn:

  • Wij werken met het nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket;
  • Gemotiveerde en deskundige medewerkers;
  • U betaalt niets teveel: bij Ektiv betaalt u enkel voor hetgeen wat u afneemt tegen een aantrekkelijk scherp tarief;
  • Compleet pakket aan diensten voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging;
  • Alle benodigde kennis in eigen huis;
  • Eigen storingsdienst die 24 uur per dag bereikbaar is.

VvE Beheer staat voor u klaar

Heeft u interesse in de diensten die VvE Beheer Utrecht u kan bieden? Of wilt u graag meer informatie over de 3 typen modules en onze werkwijze? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Alles is vrijblijvend, zo ook de vrijblijvende offerte die u meteen kunt aanvragen. U neemt contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. VvE Beheer in Utrecht verwelkomt u met open armen.