Hulp bij Vereniging van Eigenaren Beheer

Ektiv VvE Beheer is een professioneel en vooruitstrevende SKW-gecertificeerde VvE (Vereniging van Eigenaren) beheerder met als doelstelling het leveren van hoogwaardig beheer tegen een scherpe prijs. Bent u als mede-eigenaar binnen een Vereniging van Eigenaren even de weg kwijt of wordt het u allemaal te veel wat betreft het beheer van een gebouw? En voelt de rest van uw vereniging van eigenaren zich ook zoals u? Of is het de administratie die u de das om doet? Wij geloven in de kracht van gemotiveerde en deskundige medewerkers in combinatie met de beste ICT systemen en een geoliede organisatie. Onze missie? U ontzorgen van de dagelijkse VvE Beheer taken zodat u zich als bestuur kunt bezighouden met de hoofdlijnen.

Laat VvE Beheer u ontzorgen

Ektiv VvE Beheer is een professioneel VvE beheerkantoor met als doelstelling het leveren van hoogwaardig beheer tegen een scherpe prijs. Het lijkt wellicht makkelijk om alles onder controle te houden, maar we weten allemaal dat dit makkelijker gezegd dan gedaan is in deze financieel moeilijke periode met veelal tegenvallende resultaten. Laat VvE Beheer u helpen om alles weer op de rit te krijgen. Wij helpen u graag het overzicht te houden in taken, werkzaamheden en deadlines. Wij voorkomen graag dat u achteraf voor onnodige verrassingen komt te staan. Zo helpt u een stap in de goede richting te zetten voor uw gebouw en uw vereniging van eigenaren. En daar wordt uiteindelijk iedereen beter van. Bent u benieuwd hoe wij ervoor kunnen zorgen dat alles op rolletjes loopt, bijvoorbeeld op het gebied van administratie en organisatie? Bekijk dan de website.

Waarom Ektiv VvE Beheer?

Ektiv VvE Beheer streeft naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor uw Vereniging van Eigenaren. Wij bieden een compleet pakket aan diensten voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging. Zo bewaken wij uw budgetten en waarschuwen we u bij overschrijding. Ook leveren we goed leesbare en begrijpelijke jaarstukken en zorgen we voor een actuele boekhouding door onder andere automatische bankkoppelingen. Maar dat is nog lang niet alles wat wij voor u doen. Ons uitgebreide dienstenaanbod is één van onze sterke punten. Andere sterke punten van Ektiv VvE Beheer zijn:

  • Gemotiveerde en deskundige medewerkers;
  • Alle benodigde kennis in eigen huis;
  • U betaalt niets teveel: bij Ektiv betaalt u enkel voor hetgeen wat u afneemt tegen een aantrekkelijk scherp tarief;
  • Wij werken met het nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket;
  • Compleet pakket aan diensten voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging;
  • Eigen storingsdienst die 24 uur per dag bereikbaar is.

Ik heb interesse in VvE Beheer hulp

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw Vereniging van Eigenaren kunnen betekenen? Wilt u graag meer weten over onze werkwijze of wilt u meer informatie om dit aan de andere eigenaren voor te leggen? Laat het ons weten en wij kijken waar en hoe we u kunnen helpen. U kunt contact met ons opnemen door ons contactformulier op de website in te vullen. Ektiv VvE Beheer helpt u graag.