VvE Beheerder Den Haag helpt u uit de brand

VvE Beheerder Den Haag

Wilt u, als mede-eigenaar binnen een Vereniging van Eigenaars (VvE) dat uw pand of complex in goede onderhoudsconditie verkeert. En wilt u dat ook zo houden? Of is de boekhouding niet in orde en weet u niet hoe u dit recht moet trekken? Raadpleeg dan Ektiv VvE beheer in Den Haag. Wij streven naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging. Onze VvE beheerder helpen u graag uit de brand. We ontzorgen u compleet!

Geen verrassingen, maar zekerheid!

Schakel vandaag nog onze professionele dienstverlening in! We nemen het volledig beheer van de VvE graag van u over. Neem gerust eens contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We helpen u graag verder.

Raadpleeg VvE beheer Den Haag

Het zal u niet verbazen als wij u vertellen dat geen gebouw en VvE gelijk zijn; de behoeften gedurende een jaar lopen per jaar dan ook uiteen per VvE. Wij hebben daarom binnen de hoofdmodules drie verschillende type dienstverlening met ieder hun kenmerken en voorwaarden, waardoor u achteraf niet voor onnodige verrassingen komt te staan. Bent u benieuwd naar de dienstverlening van ons als VvE beheerder in Den Haag? Bekijk dan ons
dienstenconcept op onze website.

Inzicht en tijdbesparing

Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door een aantal pijlers of uitgangspunten. Deze punten onderscheiden ons van andere VvE beheerders. Dít zijn de uitgangspunten die een optimale dienstverlening mogelijk maken:

 • Ontzorging
 • Kostenbesparing
 • Tijdbesparing
 • Inzicht
 • Communicatie
 • Samenwerking

24 uur per dag beschikbaar en meest ontwikkelde software

Ektiv werkt met het nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarnaast hebben wij alle kennis in eigen huis en beschikken wij eveneens over een eigen storingsdienst die maar liefst 24 uur per dag beschikbaar is. Wilt u niet de volle mep betalen voor diensten die u toch niet gebruikt? Daar zijn wij het helemaal mee eens; bij Ektiv betaalt u als klant enkel voor hetgeen wat u afneemt tegen een aantrekkelijk scherp tarief. Niet meer, niet minder.

Wij hebben vrijwel alle benodigde kennis in eigen huis.

Geniet van de vele voordelen

Welke voordelen heeft u met VvE beheer in Den Haag nog meer als klant? We zetten de voordelen voor u op een rij:

 • Representatieve exploitatie begrotingen
 • Bewaking van de budgetten en signalering van overschrijding
 • Goed leesbare en begrijpelijke jaarstukken
 • Liquiditeitsbegroting bekeken over 25 jaar
 • Actuele boekhouding door onder andere automatische bankkoppelingen
 • Actieve debiteurenbewaking en optreden conform incassoprotocol
 • Mogelijkheid voor het bestuur om facturen te accorderen alvorens deze worden voldaan

Concurrerende kosten voor VvE beheer

We vertellen u graag meer over de kosten van VvE beheer. We zouden u graag een prijslijst willen laten zien, maar dat is helaas onmogelijk. Iedere situatie is immers anders. Er bestaat een enorme verscheidenheid aan verschillende gebouwen. Bedrijven, appartementencomplexen en nog veel meer. Om deze reden kunnen wij geen prijslijst opstellen die recht doet aan alle wensen en mogelijke situaties. We kunnen u wel meedelen dat onze basistarieven concurrerend zijn én dat we u helpen bij het beperken van de beheerkosten. Bij ons betaalt u alleen voor de diensten die u nodig heeft.

Vrijblijvende offerte voor meer zekerheid

Wij houden niet verrassingen, maar wel van zekerheid. Wilt u weten wat onze dienstverlening u in uw situatie gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte voor VvE beheer in Den Haag aan. Nadat u de offerte van ons heeft ontvangen weet u precies waar u aan toe bent. Geen verrassingen achteraf! Deze offerte is geheel vrijblijvend. Vraag hem vandaag nog aan!

Ons streven is u te ontzorgen, u te laten besparen op tijd, kosten en werk waar dat mogelijk is.

Kies voor ons VvE beheer in Den Haag

Schakel vandaag nog onze professionele hulp in voor VvE beheer in Den Haag en omstreken! Wij zorgen er met veel plezier voor dat u compleet ontzorgd wordt en meer tijd over heeft voor andere zaken. U ontzorgen, dát is ons doel! Hierbij stemmen we onze dienstverlening af op uw situatie en behoeften. Geen gebouw en VvE zijn immers het zelfde!

Bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze of wilt u gewoonweg meer informatie, bijvoorbeeld over onze organisatie of over onze diensten? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Dan weet u precies waar u aan toe bent. Dé VvE Beheerder in Den Haag heet u van harte welkom.

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIESAANVRAAG OFFERTE
 
Welcome to our site, if you need help simply reply to this message, we are online and ready to help.