VvE Beheerder Den Haag helpt u uit de brand

VvE Beheerder Den HaagWilt u, als mede-eigenaar binnen een Vereniging van Eigenaars (VvE), dat uw pand of complex in goede onderhoudsconditie verkeert, en wilt u dat ook zo houden? Of is de boekhouding niet in orde en weet u niet hoe u dit recht moet trekken? Raadpleeg dan Ektiv VvE Beheer. Wij streven naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging. Woont in u Den Haag en omstreken? VvE Beheerder Den Haag helpt u graag uit de brand.

Raadpleeg VvE Beheerder Den Haag

Het zal u niet verbazen als wij u vertellen dat geen gebouw en VvE gelijk zijn; de behoeften gedurende een jaar lopen per jaar dan ook uiteen per VvE. Wij hebben daarom binnen de hoofdmodules drie verschillende type dienstverlening met ieder hun kenmerken en voorwaarden, waardoor u achteraf niet voor onnodige verrassingen komt te staan. Bent u benieuwd naar de dienstverlening van VvE Beheerder in Den Haag? Bekijk dan ons dienstenconcept op onze website.

Hulp nodig? Wendt u tot VvE Beheerder Den Haag

Ektiv werkt met het nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarnaast hebben wij alle kennis in eigen huis en beschikken wij eveneens over een eigen storingsdienst die maar liefst 24 uur per dag beschikbaar is. Wilt u niet de volle mep betalen voor diensten die u toch niet gebruikt? Daar zijn wij het helemaal mee eens; bij Ektiv betaalt u als klant enkel voor hetgeen wat u afneemt tegen een aantrekkelijk scherp tarief.

Welke voordelen heeft u bij VvE Beheerder Den Haag nog meer als klant?

  • Representatieve exploitatie begrotingen
  • Bewaking van de budgetten en signalering van overschrijding
  • Goed leesbare en begrijpelijke jaarstukken
  • Liquiditeitsbegroting bekeken over 25 jaar
  • Actuele boekhouding door onder andere automatische bankkoppelingen
  • Actieve debiteurenbewaking en optreden conform incassoprotocol
  • Mogelijkheid voor het bestuur om facturen te accorderen alvorens deze worden voldaan

Hebben wij uw interesse gewekt?

Bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze of wilt u gewoonweg meer informatie, bijvoorbeeld over onze organisatie of over onze diensten? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Dé VvE Beheerder in Den Haag heet u van harte welkom.


AANVRAAG INFORMATIE & ADVIESAANVRAAG OFFERTE