VvE Beheerder Amsterdam

Geen onnodige verrassingen? Raadpleeg VvE Beheerder Amsterdam!

VvE Beheerder Amsterdam

Wilt u het VvE beheer in Amsterdam van uw pand aan een externe partij overlaten? Zit u, als mede-eigenaar binnen een Vereniging van Eigenaars (VvE), met de handen in het haar omdat het beheer van een gebouw te arbeidsintensief voor u is? Of is de administratie een chaos en kunt u wel wat hulp gebruiken?

Laat Ektiv VvE Beheer uw zorgen dragen door de dagelijkse taken van het bestuur over te nemen. Wij streven naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging.

Professioneel VvE beheer te Amsterdam door Ektiv

 • Wij ontzorgen u bij uw VvE diensten
 • Uitbesteden betekent voor u kostenbesparing
 • Daarnaast bespaart u ook een hoop tijd
 • Wij zorgen voor voldoende inzicht in de werkzaamheden
 • Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel
 • Ons uitgangspunt is dat er sprake is van een samenwerking

Meer weten over de voordelen van Ektiv als uw partner voor VvE beheer? Vraag vrijblijvend om meer informatie door te bellen naar 088 – 355 88 11.

VvE beheerders met een eigen visie

Beheren is vooruitkijken. Het lijkt makkelijker gezegd dan gedaan, maar helaas blijkt dit in de praktijk niet altijd het geval. Ektiv helpt u om de touwtjes in handen te krijgen door overzicht te creëren en te houden.

Met onze visie op vastgoedbeheer komt u achteraf niet voor onnodige verrassingen te staan en bent u een stap dichterbij een goede toekomst voor uw VvE. Bent u benieuwd hoe wij ervoor kunnen zorgen dat alles op rolletjes loopt, bijvoorbeeld op het gebied van administratie en organisatie? Bekijk dan de website.

VvE beheer in Amsterdam tegen lage kosten

Ektiv werkt met het nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarnaast hebben wij alle kennis in eigen huis en beschikken wij eveneens over een eigen storingsdienst die 24/7 bereikbaar is.

Wilt u niet de volle mep betalen voor diensten die u toch niet gebruikt? Daar zijn wij het helemaal mee eens; bij Ektiv betaalt u als klant enkel voor hetgeen wat u afneemt tegen een aantrekkelijk scherp tarief.

Ektiv VvE Beheer onderscheidt zich in de markt door haar geheel eigen visie op VvE Beheer, waarbij techniek en onderhoud centraal staan.

Technisch beheer en groot onderhoud

Als professionele beheerder voor VvE’s zorgen wij voor het technisch VvE beheer voor al onze klanten. Wij hebben diverse technische specialisten in dienst die alle technische werkzaamheden voor u oppakken. Ook kan een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) worden opgesteld om het onderhoud van uw pand op lange termijn te plannen.

Wij hebben vrijwel alle benodigde kennis in eigen huis. Omdat geen gebouw en geen VvE hetzelfde zijn stemmen wij onze dienstverlening af op uw situatie en uw behoeften.

Financieel beheer en administratief beheer

 • Representatieve exploitatie begrotingen
 • Budgetbewaking
 • Overzichtelijke jaarstukken
 • Liquiditeitsbegroting
 • Boekhouding
 • Debiteurenbewaking
 • Mogelijkheid voor het bestuur om facturen te accorderen alvorens deze worden voldaan

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze? Of wilt u gewoonweg meer informatie, bijvoorbeeld over onze organisatie of over onze diensten? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op, of vraag om een scherpe offerte.

Dat kan door een contactformulier op onze website in te vullen. Daarnaast is ons kantoor tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar via 088 – 355 88 11. Ektiv is graag uw partner in VvE beheer te Amsterdam en verwelkomt u met open armen.


AANVRAAG INFORMATIE & ADVIESAANVRAAG OFFERTE
 
Welcome to our site, if you need help simply reply to this message, we are online and ready to help.