VvE Beheer Rotterdam

Wenst u als mede-eigenaar binnen een Vereniging van Eigenaars (VvE) dat uw pand of complex in goede onderhoudsconditie verkeert? En wilt u dat uw pand ook in een goede staat blijft verkeren? Schakel dan de hulp in van VvE Beheer in Rotterdam. Ook wanneer de boekhouding niet helemaal in orde is en u niet weet hoe u de financiële zaken weer op een rijtje krijgt kunt u aanspraak maken op de expertise en hulp van Ektiv VvE beheer in Rotterdam. Wij streven naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging. Woont in u Rotterdam en omstreken en klinken deze diensten u goed in de oren? Schakel dan onze hulp in! VvE Beheer Rotterdam helpt u graag uit de brand.
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Voordelig en betrouwbaar VvE Beheer? Wend u tot VvE Beheer Rotterdam

Het zal u niet verbazen als wij u vertellen dat geen enkel gebouw en geen enkele Vereniging van Eigenaars hetzelfde is. De behoeften lopen per jaar dan ook sterk uiteen per VvE. Daarom hebben wij binnen de hoofdmodules drie verschillende types dienstverlening met ieder hun kenmerken en voorwaarden opgesteld. Hierdoor komt u achteraf niet voor onnodige verrassingen komt te staan, want u weet van tevoren exact waar u aan toe bent. Bent u benieuwd naar de drie modules en de drie typen dienstverlening van VvE Beheer in Rotterdam? Ze staan hier onder beschreven voor u.

  • Module 1. Basis vast. Techniek en onderhoud.
  • Module 2. Standaard variabel. Financiën en boekhouding
  • Module 3. Extra aanvullend. Administratie en organisatie

Wilt u meer weten over de pakketten die het Vve Beheer in Rotterdam aanbiedt voor het beheer van uw gebouw of vereniging? Bekijk dan op deze pagina welke diensten uw VvE beheerder in Rotterdam u allemaal aanbiedt.

Over VvE Beheer Rotterdam

Ektiv VvE Beheer uit Rotterdam is al sinds 2013 actief als adviesbureau op het gebied van VvE Beheer. We zijn al sinds 2015 een gecertificeerd SKW beheerder. Door deze certificatie bent u gegarandeerd van de onafhankelijkheid, deskundigheid en kwaliteit van VvE beheerders in Rotterdam. Ons team streeft naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening door middel van VvE beheer Rotterdam. Maar wat maakt onze organisatie nou zo bijzonder in vergelijking met andere bedrijven in deze branche? We weten zich te onderscheiden door onze eigen visie op VvE Beheer, waarbij techniek en onderhoud centraal staan.We werken met het nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarnaast hebben wij alle kennis in eigen huis op het gebied van VvE beheer Rotterdam en beschikken wij eveneens over een eigen storingsdienst die maar liefst 24 uur per dag beschikbaar is. Wilt u niet de volle mep betalen voor diensten die u toch niet gebruikt? Dat kunnen wij van Ektiv natuurlijk heel goed begrijpen. Daarom betaalt u als klant enkel voor hetgeen wat u afneemt tegen een aantrekkelijk scherp tarief, zodat u alleen betaalt voor waar u daadwerkelijk interesse in heeft. We streven er als bedrijf altijd naar om u waar mogelijk te ontzorgen, u te laten besparen op de kosten, op tijd en op werk.

Advies nodig? VvE Beheer Rotterdam staat voor u klaar

Bent u geïnteresseerd geraakt in de werkwijze van uw VvE beheerder in Rotterdam? Of wilt u gewoonweg meer informatie over het dienstenconcept dat VvE Rotterdam u aanbiedt voordat u met ons in zee gaat? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. VvE Beheer in Rotterdam heet u namelijk van harte welkom. Direct een offerte aanvragen is uiteraard ook mogelijk via onze website, zodat u precies weet wat onze diensten u gaan kosten.


AANVRAAG INFORMATIE & ADVIESAANVRAAG OFFERTE
 
Welcome to our site, if you need help simply reply to this message, we are online and ready to help.