VvE Beheer Rijswijk ontzorgt!

VvE Beheer in Rijswijk

Wilt u uw VvE beheer Rijswijk uitbesteden? Zit u als mede-eigenaar binnen een Vereniging van Eigenaren (VvE) met de nodige kopzorgen? Misschien is het onderhoud van het gebouw te arbeidsintensief of is de administratie een chaos en kunt u wel wat hulp gebruiken. Wij zijn Ektiv VvE beheer en wij nemen graag de dagelijkse taken van het bestuur over. Ons streven is een hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging in Rijswijk.

Woont u in Rijswijk of omstreken? Schakel dan vandaag nog onze deskundige hulp in. Voor meer informatie over VvE beheer in Rijswijk kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Of vraag een offerte aan.

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIESAANVRAAG OFFERTE

Totaal VvE beheer Rijswijk

Alles onder controle houden. Het lijkt makkelijker gezegd dan gedaan in deze financieel moeilijke periode met veelal tegenvallende resultaten. Ons totaal VvE beheer in Rijswijk helpt u om de touwtjes in handen te krijgen door het overzicht te houden in taken, werkzaamheden en deadlines. Hierdoor komt u achteraf niet voor onnodige verrassingen te staan en bent u een stap dichter bij een goede toekomst voor uw gebouw en uw vereniging.

Tijdsbesparing en samenwerking

Ektiv VvE Beheer hanteert diverse uitgangspunten om u een optimale dienstverlening te kunnen garanderen. Ons totaal VvE beheer te Rijswijk is gebaseerd op de volgende punten:

  • Ontzorging
  • Kostenbesparing
  • Tijdsbesparing
  • Inzicht
  • Communicatie
  • Samenwerking
AANVRAAG INFORMATIE & ADVIESAANVRAAG OFFERTE

Ontzorgen is onze missie

Onze missie is boven alles u te ontzorgen. Door zoveel mogelijk niet-specifieke bestuurstaken uit handen te nemen. Daarbij wordt onze dienstverlening altijd aangepast aan uw situatie. Door u te ontzorgen kunnen we u tijd besparen. Ook bespaart u kosten doordat u slechts voor de daadwerkelijk verrichte diensten betaalt.

Bij Ektiv VvE Beheer in Rijswijk verschaffen we u altijd inzicht in financiële kwesties. En communiceren we helder voor een optimale samenwerking. Ook voorzien we u van een website waarmee u met uw leden kunt communiceren.

Onze diensten

Ektiv streeft naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor uw Vereniging van Eigenaren. U schakelt ons in voor:

Administratief beheer

Het VvE beheer en het beheer van een gebouw is arbeidsintensief. Veel taken moeten met vaste regelmaat worden uitgevoerd. Daarom laten veel VvE’ laten zich daarom bijstaan door een professionele beheerder van Ektiv VvE Beheer. Deze professionele beheerder zal veel taken van het bestuur over kunnen nemen.

Financieel beheer

Als bestuur wilt u dat de financiën binnen uw vereniging op orde zijn en blijven. Ektiv VvE Beheer stelt samen met u de begrotingen op, denkt actief mee met kostenbesparingen en is alert op mogelijke problemen.

Technisch beheer

Om de waarde van uw complex te behouden en in optimale conditie te laten verkeren is het zaak dat het complex in een goede onderhoudsconditie verkeert. Gedegen technisch beheer is daarom onmisbaar voor iedere Vereniging van Eigenaars. Ektiv VvE Beheer biedt u daarom technische specialisten met ruime ervaring in het beheren van VvE’s.

Consultancy

Ektiv VvE beheer is voortgekomen uit Ektiv Vastgoedoplossingen; een adviesbureau op het gebied van VvE beheer, vrije sector verhuur en bedrijfsonroerendgoed. Daarom kunt u ook voor losse adviestrajecten de hulp van Ektiv VvE beheer inroepen.

“Wij bieden totaal VvE beheer van uw gebouw en uw vereniging in Rijswijk aan.”

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIESAANVRAAG OFFERTE

Nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket

Ektiv werkt met het nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij het VvE beheer in Rijswijk. Daarnaast hebben wij alle kennis in eigen huis en beschikken wij eveneens over een eigen storingsdienst die maar liefst 24 uur per dag beschikbaar is.

Tevreden klanten

Wij hebben door de jaren heen vele klanten blij gemaakt:

“Onze Vereniging van Eigenaren is per 1 januari 2018 klant van Ektiv VvE Beheer. Na 8 jaar bij een andere beheerder klant te zijn geweest zijn wij erg blij met de overstap. De medewerkers reageren snel op vragen en hebben verstand van zaken. Ektiv heeft voor ons een nieuw MJOP opgesteld waar wij de komende jaren mee vooruit kunnen. Eindelijk hebben wij duidelijk inzicht in het onderhoud en de kosten voor de komende jaren. Aanrader dus!
— Jan-Dirk Wagmans

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIESAANVRAAG OFFERTE

Kosten van VvE beheer

Bent u benieuwd naar de kosten van VvE beheer te Rijswijk? De kosten voor deze dienstverlening zijn afhankelijk van een aantal zaken. Er is immers een verscheidenheid aan gebouwen, wensen van klanten en VvE’s. Of misschien is groot onderhoud vereist.

Om deze reden is het niet mogelijk om een prijslijst samen te stellen die alle punten dekt. We kunnen u in ieder geval garanderen dat we u te allen tijde helpen bij het beperken van de beheerkosten. U betaalt namelijk alleen voor dat wat uw VvE écht nodig heeft. Daarnaast zijn onze basistarieven concurrerend. Hierdoor bespaart u fors op de beheerkosten.

Hulp nodig? Wend u tot VvE beheer te Rijswijk

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze bij VvE in Rijswijk, Den Haag of Amsterdam? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte voor VvE beheer aan en ervaar de voordelen van onze dienstverlening zelf. Dankzij de offerte weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend. VvE Beheer in Rijswijk verwelkomt u met open armen.

 
Welcome to our site, if you need help simply reply to this message, we are online and ready to help.