Geen onnodige verrassingen? Raadpleeg VvE Beheer Rijswijk!

VvE Beheer in Rijswijk

Bent u op zoek naar een organisatie die u kan ontzorgen op het gebied van VvE beheer in Rijswijk of omgeving? Zit u als mede-eigenaar binnen een Vereniging van Eigenaren (VvE) met de nodige kopzorgen? Misschien is het onderhoud van het gebouw te arbeidsintensief? Of is de administratie een chaos en kunt u wel wat hulp gebruiken?

Wij zijn Ektiv VvE beheer en wij nemen graag de dagelijkse taken van het bestuur over. Ons streven is een hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging in Rijswijk.

Woont u in Rijswijk of omstreken? Schakel dan vandaag nog onze deskundige hulp in. Voor meer informatie over VvE beheer in Rijswijk kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Of vraag een offerte aan.

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIESAANVRAAG OFFERTE

Totaal VvE beheer Rijswijk

Alles onder controle houden. Het lijkt makkelijker gezegd dan gedaan in deze financieel moeilijke periode met veelal tegenvallende resultaten. Ons totaal VvE beheer in Rijswijk helpt u om de touwtjes in handen te krijgen door het overzicht te houden in taken, werkzaamheden en deadlines.

Hierdoor komt u achteraf niet voor onnodige verrassingen te staan. En bent u een stap dichterbij een goede toekomst voor uw gebouw en uw vereniging.

Tijdbesparing en samenwerking

Ektiv VvE Beheer hanteert diverse uitgangspunten om u een optimale dienstverlening te kunnen garanderen. Ons totaal VvE beheer te Rijswijk is gebaseerd op de volgende punten:

  • Ontzorging
  • Kostenbesparing
  • Tijdbesparing
  • Inzicht
  • Communicatie
  • Samenwerking

Ontzorgen is onze missie

Onze missie is boven alles u te ontzorgen. Door zoveel mogelijk niet-specifieke bestuurstaken uit handen te nemen. Daarbij wordt onze dienstverlening altijd aangepast aan uw situatie. Door u te ontzorgen kunnen we u tijd besparen. Hoe? Doordat u slechts voor daadwerkelijke verrichte diensten betaalt kunt u tevens kosten besparen.

Tijdens het VvE-beheer in Rijswijk verschaffen we u altijd inzicht in financiële kwesties. En communiceren we helder voor een optimale samenwerking. Ook voorzien we u van een website waarmee u met uw leden kunt communiceren.

Wij bieden totaal VvE beheer van uw gebouw en uw vereniging in Rijswijk aan

Nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket

Ektiv werkt met het nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij het VvE beheer in Rijswijk. Daarnaast hebben wij alle kennis in eigen huis en beschikken wij eveneens over een eigen storingsdienst die maar liefst 24 uur per dag beschikbaar is.

AANVRAAG INFORMATIE & ADVIESAANVRAAG OFFERTE

Tevreden klanten

Wij hebben door de jaren heen vele klanten blij gemaakt:

Onze VvE is per 1 januari 2018 klant van Ektiv VvE Beheer. Na 8 jaar bij een andere beheerder klant te zijn geweest zijn wij erg blij met de overstap. De medewerkers reageren snel op vragen en hebben verstand van zaken. Ektiv heeft voor ons een nieuw MJOP opgesteld waar wij de komende jaren mee vooruit kunnen. Eindelijk hebben wij duidelijk inzicht in het onderhoud en de kosten voor de komende jaren. Aanrader dus!

Kosten van VvE beheer

Bent u benieuwd naar de kosten van VvE beheer te Rijswijk? De kosten voor deze dienstverlening zijn afhankelijk van een aantal zaken. Er is immers een verscheidenheid aan gebouwen, wensen van klanten en VvE’s. Of misschien is groot onderhoud vereist.

Om deze reden is het niet mogelijk om een prijslijst samen te stellen die alle punten dekt. We kunnen u in ieder geval garanderen dat we u te allen tijde helpen bij het beperken van de beheerkosten. U betaalt namelijk alleen voor dat wat uw VvE écht nodig heeft. Daarnaast zijn onze basistarieven concurrerend. Hierdoor bespaart u fors op de beheerkosten.

Hulp nodig? Wendt u tot VvE beheer te Rijswijk

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze bij VvE in Rijswijk in de regio Den Haag? Schakel vandaag nog onze hulp in ervaar de voordelen van onze dienstverlening zelf.

Vraag dan vandaag nog een offerte voor VvE beheer aan. Dankzij de offerte weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend. VvE Beheer in Rijswijk verwelkomt u met open armen.

Naast Rijswijk en Den Haag zijn we ook werkzaam als VvE beheerder in Amsterdam.


AANVRAAG INFORMATIE & ADVIESAANVRAAG OFFERTE
 
Welcome to our site, if you need help simply reply to this message, we are online and ready to help.