Geen onnodige verrassingen? Raadpleeg VvE Beheer Rijswijk!

VvE Beheer Rijswijk

Bent u op zoek naar een organisatie die u kan ontzorgen op het gebied van VvE beheer in Rijkswijk of omgeving? Zit u als mede-eigenaar binnen een Vereniging van Eigenaars (VvE) met de handen in het haar? Misschien is het onderhoud van het gebouw te arbeidsintensief. Of is de administratie een chaos en kunt u wel wat hulp gebruiken? Laat Ektiv VvE beheer uw zorgen dragen door de dagelijkse taken van het bestuur over te nemen. Wij streven naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging.

Ektiv streeft naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor uw VvE.

Woont u in Rijswijk en omstreken? Wij ondersteunen u graag! Schakel vandaag nog onze deskundige hulp in! Voor meer informatie over VvE beheer in Rijswijk kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Of vraag een offerte aan! We zijn u graag van dienst.

VvE beheer Rijswijk weet raad

Alles onder controle houden. Het lijkt makkelijker gezegd dan gedaan in deze financieel moeilijke periode met veelal tegenvallende resultaten. VvE Beheer in Rijswijk helpt u om de touwtjes in handen te krijgen door het overzicht te houden in taken, werkzaamheden en deadlines. Hierdoor komt u achteraf niet voor onnodige verrassingen te staan en bent u een stap dichterbij een goede toekomst voor uw gebouw en uw vereniging. Bent u benieuwd hoe wij ervoor kunnen zorgen dat alles op rolletjes loopt, bijvoorbeeld op het gebied van administratie en organisatie? Bekijk dan de website.

Tijdbesparing en samenwerking

Ektiv VvE Beheer hanteert diverse uitgangspunten om u een optimale dienstverlening te kunnen garanderen. Ons VvE beheer is gebaseerd op de volgende punten:

  • Ontzorging
  • Kostenbesparing
  • Tijdbesparing
  • Inzicht
  • Communicatie
  • Samenwerking

Ontzorgen is onze missie

Onze missie is boven alles u te ontzorgen. Door zoveel mogelijk niet-specifieke bestuurstaken uithanden te nemen. Daarbij wordt onze dienstverlening altijd aangepast aan uw situatie. Door u te ontzorgen kunnen we u tijd besparen. Hoe? Doordat u slechts voor daadwerkelijke verrichte diensten betaalt kunt u tevens kosten besparen. Tijdens het VvE beheer in Rijswijk verschaffen we u altijd inzicht in financiële kwesties en communiceren we helder voor een optimale samenwerking. Ook voorzien we u van een website waarmee u met uw leden kunt communiceren.

Wij bieden een compleet pakket aan diensten voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging.

Nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket

Ektiv werkt met het nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij het VvE beheer in Rijswijk. Daarnaast hebben wij alle kennis in eigen huis en beschikken wij eveneens over een eigen storingsdienst die maar liefst 24 uur per dag beschikbaar is. Wilt u niet de volle mep betalen voor diensten die u toch niet gebruikt? Daar zijn wij het helemaal mee eens; bij Ektiv betaalt u als klant enkel voor hetgeen u afneemt tegen een aantrekkelijk scherp tarief. Dáár zorgen we voor!

Tevreden klanten

Wij hebben door de jaren heen vele klanten blij gemaakt:

Onze VvE is per 1 januari 2018 klant van Ektiv VvE Beheer. Na 8 jaar bij een andere beheerder klant te zijn geweest zijn wij erg blij met de overstap. De medewerkers reageren snel op vragen en hebben verstand van zaken. Ektiv heeft voor ons een nieuw MJOP opgesteld waar wij de komende jaren mee vooruit kunnen. Eindelijk hebben wij duidelijk inzicht in het onderhoud en de kosten voor de komende jaren. Aanrader dus!

Kosten van VvE beheer

Bent u benieuwd naar de kosten van VvE beheer? De kosten voor deze dienstverlening zijn afhankelijk van een aantal zaken. Er is immers een verscheidenheid aan gebouwen, wensen van klanten en VvE’s. Of misschien is groot onderhoud vereist.

Om deze reden is het niet mogelijk om een prijslijst samen te stellen die alle punten dekt. We kunnen u in ieder geval garanderen dat we u te allen tijde helpen bij het beperken van de beheerkosten. U betaalt namelijk alleen voor die uw VvE écht nodig heeft. Daarnaast zijn onze basistarieven concurrerend. Hierdoor bespaart u fors op de beheerkosten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

U las hierboven al dat we geen vaste prijslijst hebben. Ieder gebouw en iedere klantwens is immers anders! Wilt u weten wat onze dienstverlening kost in uw situatie? Vraag dan vandaag nog een offerte voor VvE beheer aan. Dankzij de offerte weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Geen verrassingen, maar zekerheid! Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend.

Ons streven als VvE beheerders is u te ontzorgen, u te laten besparen op tijd, kosten en werk waar dat mogelijk is.

Hulp nodig? Wend u tot VvE beheer Rijswijk

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze bij VvE in Rijswijk in de regio Den Haag? Schakel vandaag nog onze hulp in ervaar de voordelen van onze dienstverlening zelf!

Of wilt u gewoonweg meer informatie, bijvoorbeeld over onze organisatie of over onze diensten? Schroom niet en neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Dat kan door een contactformulier op onze website in te vullen. VvE Beheer in Rijswijk verwelkomt u met open armen. Graag ontzorgen we u compleet! Dan heeft u meer tijd over voor andere werkzaamheden.


AANVRAAG INFORMATIE & ADVIESAANVRAAG OFFERTE
 
Welcome to our site, if you need help simply reply to this message, we are online and ready to help.