Geen onnodige verrassingen? Raadpleeg VvE Beheer Rijswijk!

VvE Beheer Rijswijk

Bent u op zoek naar een organisatie die u kan ontzorgen op het gebied van VvE beheer in Rijkswijk of omgeving? Zit u, als mede-eigenaar binnen een Vereniging van Eigenaars (VvE), met de handen in het haar, omdat het beheer van een gebouw te arbeidsintensief voor u is? Of is de administratie een chaos en kunt u wel wat hulp gebruiken? Laat Ektiv VvE Beheer uw zorgen dragen door de dagelijkse taken van het bestuur over te nemen. Wij streven naar hoogwaardige en betaalbare dienstverlening voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging. Woont u in Rijswijk en omstreken? VvE Beheer Rijswijk ondersteunt u graag. Voor meer informatie over VvE beheer in Rijswijk kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

VvE Beheer Rijswijk weet raad

Alles onder controle houden. Het lijkt makkelijker gezegd dan gedaan in deze financieel moeilijke periode met veelal tegenvallende resultaten. VvE Beheer Rijswijk helpt u om de touwtjes in handen te krijgen door het overzicht te houden in taken, werkzaamheden en deadlines. Hierdoor komt u achteraf niet voor onnodige verrassingen te staan en bent u een stap dichterbij een goede toekomst voor uw gebouw en uw vereniging. Bent u benieuwd hoe wij ervoor kunnen zorgen dat alles op rolletjes loopt, bijvoorbeeld op het gebied van administratie en organisatie? Bekijk dan de website.

De uitgangspunten van ons VvE beheer in Rijswijk

Ektik VvE Beheer hanteert diverse uitgangspunten om u een optimale dienstverlening te kunnen garanderen. Ons VvE beheer te Rijswijk is gebaseerd op de volgende punten:

  • Ontzorging;
  • Kostenbesparing;
  • Tijdbesparing;
  • Inzicht;
  • Communicatie;
  • Samenwerking;

Onze missie is boven alles u te ontzorgen, door zoveel mogelijk niet-specifieke bestuurstaken uithanden te nemen. Daarbij wordt onze dienstverlening altijd aangepast aan uw situatie. Door u te ontzorgen kunnen we u tijd besparen. Omdat u slechts voor daadwerkelijke verrichte diensten betaalt kunt u tevens kosten besparen. Tijdens het VvE beheer in Rijswijk verschaffen we u altijd inzicht in financiële kwesties en communiceren we helder voor een optimale samenwerking. Ook voorzien we u van een website waarmee u met uw leden kunt communiceren.

De voordelen van VvE Beheer Rijswijk op een rij

Ektiv werkt met het nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij het VvE beheer in Rijswijk. Daarnaast hebben wij alle kennis in eigen huis en beschikken wij eveneens over een eigen storingsdienst die maar liefst 24 uur per dag beschikbaar is. Wilt u niet de volle mep betalen voor diensten die u toch niet gebruikt? Daar zijn wij het helemaal mee eens; bij Ektiv betaalt u als klant enkel voor hetgeen wat u afneemt tegen een aantrekkelijk scherp tarief.

Hulp nodig? Wendt u tot VvE Beheer Rijswijk

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze? Of wilt u gewoonweg meer informatie, bijvoorbeeld over onze organisatie of over onze diensten? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door een contactformulier op onze website in te vullen. VvE Beheer in Rijswijk verwelkomt u met open armen.


AANVRAAG INFORMATIE & ADVIESAANVRAAG OFFERTE