Onze organisatie

Ektiv VvE Beheer is een professioneel VvE beheerkantoor met als doelstelling het leveren van hoogwaardig beheer tegen een scherpe prijs. Wij geloven in de kracht van gemotiveerde en deskundige medewerkers in combinatie met de beste ICT systemen en een geoliede organisatie.

Advertentie Ektiv VvE Beheer

Ektiv VvE beheer

Ektiv VvE Beheer is sinds 2013 actief als adviesbureau op het gebied van VvE beheer. Sinds 2015 is Ektiv VvE Beheer een SKW gecertificeerde beheerder. Dit certificaat staat voor onafhankelijkheid, deskundigheid en kwaliteit van de dienstverlening van ons aan u als klant. Ektiv VvE Beheer onderscheidt zich in de markt door haar geheel eigen visie op VvE Beheer, waarbij techniek en onderhoud centraal staan. Onze klanten zitten door heel Nederland, van Almere tot Goes. Onze lijnen zijn kort en onze samenwerking met de klant is persoonlijk. Wij onderscheiden ons als totaalbeheerder, met name door onze kennis en de manier waarop wij communiceren met u als klant. Inzicht geven aan en meedenken met onze klanten vinden wij erg belangrijk. Ektiv VvE Beheer is gevestigd in Rotterdam, bedrijventerrein Noord – West en onderscheidt zich tevens door de modulaire & flexibele dienstverlening (u bepaalt wat u afneemt).

PIT Beheer, Partners in Technisch Beheer

PIT beheer is de vaste samenwerkingspartner van Ektiv VvE Beheer. Zij verzorgt de dienstverlening op het vlak van technisch beheer en onderhoud.  PIT Beheer is sinds 2006 actief op de markt en beheert ruim 6000 appartementen in de regio Zuid-Holland en Noord-Holland. Door hun ervaring en expertise zijn zij in staat om het technisch beheer onderhoud van uw complex van A tot Z te behartigen. Van de dagelijkse klachtenafhandeling tot de planmatige meerjaren onderhoudsvisie.


Het beste van twee werelden

Ektiv Vastgoedoplossingen en PIT Beheer  hebben in 2013 besloten tot oprichting van Ektiv VvE Beheer B.V.  Met hun nieuwe bedrijf geven zij invulling aan de toenemende vraag naar betrouwbaar, kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar VvE beheer.  VvE beheer doe je er niet even zomaar bij.  Ektiv VvE Beheer VvE’s begeleidt en adviseert VvE’s bij hun dagelijks beheer en bij het nemen van de juiste technische, bouwkundige, financiële of juridische beslissingen. Ektiv VvE beheer combineert het beste uit twee werelden om u te ontzorgen bij het beheren van uw gebouw en Vereniging van Eigenaars.